Oddsbombe til nye kunder: Få odds 8 på Arsenal-sejr i EL-finalen

Europa League-finalen i Baku bliver et rent London-opgør, når Chelsea og Arsenal tørner sammen onsdag aften. Chelsea er bookmakernes favoritter, men The Blues bøvler med en del skader til kampen, og det kan være Arsenals og Emerys chance. Hos Mr Green kan du lige nu få et glimrende tilbud på kampen, hvis du tror på Arsenal-sejr.

Opret en konto hos Mr Green og spil for op til 50 kroner til det forhøjede odds 9 på, at Arsenal vinder kampen, så får du 450 kroner igen, hvis du får ret.

Derudover kan du bruge Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet op 100 % af din første indbetaling fra 150 kroner og op til 500 kroner.

 

Spil på Liverpool her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Klik på “Tilmeld dig!”
  3. Lav en konto og indsæt penge
  4. Spil 50 kroner på Arsenal-sejr til odds 9

Klik på et link her på siden, og du vil blive ført til kampagnesiden hos Mr Green. Her skal du bare klikke på “Tilmeld dig!” og udfylde dine personlige oplysninger og oprette din konto. Til sidst indbetaler du mellem 150 og 500 kroner og modtager dermed Mr Greens velkomstbonus, og så spiller du for op til 50 kroner på Arsenal-sejr til det forhøjede odds 9.

Kampen bliver vist på TV3 + fra klokken 21:00 med optakt fra klokken 2o:00.

Derfor vinder Arsenal kampen

Chelsea har mange skader og kan blive tvunget til at stille med mange reserver især på midtbanen. Arsenal sluttede efter dem i tabellen i England, men har en sand Europa League-ekspert siddende på trænerbænken. Det er slet ikke en umulig kamp for The Gunners – især ikke hvis hele Chelseas midtbane skal udgøres af reserver, mens den stærkeste midterforsvarer, Rüdiger, definitivt er ude med en skade.

Regler og vilkår hos Mr Green

Kampagnen løber ind til kampstart onsdag aften klokken 21:00. Har du i forvejen en konto hos Mr Green, kan du ikke benytte dig af tilbuddet, da det kun er for nye kunder. Hvis Arsenal vinder kampen – bemærk, at det skal være i ordinær spilletid – modtager du 450 kroner igen, hvis du har spillet for 50 kroner på det forhøjede odds 9. Der er ikke noget omsætningskrav på dine gevinster, og du kan selv vælge, om du vil spille for dem eller udbetale dem direkte til din bankkonto.

Det er ikke muligt at benytte sig af dette tilbud, hvis du indbetaler med Skrill eller NETELLER. Cashout-funktionen kan ikke bruges sammen med denne kampagne.

Få odds 9 på Arsenal-sejr hos Mr Green

 

Officielt logo for Mr Green