D. 15. januar starter en ny slutrunde for de danske håndboldherre, når de skal til Qatar for at vinde VM guld. De seneste to VM slutrunder er det blevet til sølvmedaljer for danskerne, men i år skal være året, hvor det danske landshold vinder VM-guld for første gang nogensinde.

Det er som altid muligt at oddse på håndboldslutrunden, og vi har derfor fulgt op på, hvilke odds der findes på de forskellige hold, og hvilke odds der er mere attraktive end de andre.

Odds på VM 2015 her —>

Det er det franske landshold, der er favoritter til at vinde VM slutrunden i Qatar. Lige nu giver det pengene 3.10 gange igen, hvis sidste rundes EM guldvindere går hen og vinder VM-slutrunden.

Lige efter Frankrig finder vi de danske mænd, der lige nu giver pengene 3.75 gange indsatsen igen til at vinde håndboldslutunden i Qatar.

Tredjefavoritterne er de forsvarende verdensmestre fra Spanien, som besejrede Danmark i finalen ved det seneste VM i Spanien. De spanske verdensmestre giver lige nu pengene 4.50 gange indsatsen igen til at vinde VM.

Værtsnationen Qatar er ikke langt efter de store nationer, men de må alligevel tage til takke med odds 17.00 gange igen, til at vinde VM.

Indlæser…

Frankrig og Danmark i finalen igen?

Danmark og Frankrig er seeded som de to absolut favorithold, og det er da heller ikke for sjov. De to mandskaber stod begge i finalen ved den seneste slutrunde, som blev afholdt i Danmark. Her tabte det danske landshold dog finalen meget komfortabelt med hele ni mål.

Det kan blive tid til revance her i Qatar, da begge mandskaber kan ende med at møde hinanden i finalen igen. Det er de to bedste håndboldmandskaber i verden pt. og hvis de spiller op til deres topniveau, så bliver det de to hold, vi ser i finalen igen.

Frankrig er favoritter til at vinde turneringen til odds 3.10 gange igen, mens Danmark er lige efter til odds 3.75 gange indsatsen igen.

VM herrehåndbold odds