Torsdag d. 12 juni 2014 starter VM i Fodbold 2014, men hvem ender med at vinde verdensmesterskabet i fodbold? Bookmakerne er ikke i tvivl når de skal komme med deres bud på hvem der vinder VM. Brasilien er kæmpe favoritter til at tage titlen hjem på hjemmebane, og meget skal gå galt hvis ikke Neymar og co skal løfte VM trofæet d. 13 juli. Udover Brasilien er også Argentina vurderet til at kunne hive trofæet med hjem fra Brasilien. Argentina er bookmakernes anden største favorit til at vinde VM.

I nedenstående tabel kan du finde alle odds på vinderen af VM 2014. De odds du finder i nedenstående tabel bliver opdateret hvert minut, så du kan være sikker på at det er de nyeste og højeste odds på vinderen af VM. Gå til bet365 for at oddse på vinderen af VM. Her får du de højeste odds og op til 1.000 kroner i bonus.

 

 

bet365 Fådebedsteoddspå V M2014hos Bet365her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Odds på vinderen af VM i Fodbold 2014

Indlæser…

 

Outsidere til at vinde VM i fodbold 2014

Brasilien er blandt bookmakerne blevet udråbt til at være den helt store favorit til at vinde VM i Fodbold 2014. Men der er som sagt 32 nationer der stiller til start til VM, og derfor er der i teorien også 32 nationer der kan vinde VM. Hvis vi ser bort fra de helt store favoritter som Brasilien, Argentina, Spanien og Tyskland og kigger lidt på nogen af de andre nationer der også stiller op til VM, så kan der være store penge at hente.

Belgien bliver blandt andet vurderet til at have den bedste muligheder blandt outsiderne til at vinde VM. Før VM kan man hente odds 19.00 på Belgien, og det viser noget om den tillid som bookmakerne har til Hazard og co. Belgien er vurderet til at være større VM favoritter en store nationer som Italien, Holland, Frankrig og England.

Netop de 4 mandskaber er der rigtig gode penge at hente på, hvis de går hele vejen og kan løfte VM trofæet. Således giver England før VM fx. odds 29.00, og det med en trup med masser af spillere fra Liverpool der viste super form i foråret. Der er godt nok ikke et på papiret helt så skræmmende hold England sender til VM, men måske er det lige netop det der gør, at modstanderne undervurderer dem. Med på hold er trods alt store stjerner som Wayne Rooney.

 

De vinder ikke VM i Fodbold 2014

Med til VM i Fodbold er 32 nationer, men det er ikke nødvendigvis de bedste 32 lande i verden. Mange vil nok mene, at der er flere hold fra Europa som vil have en noget bedre mulighed for at vinde VM i Fodbold end Iran og Costa Rica. Men nu skal der altså lande med fra hele verden, og det betyder at du naturligvis også kan få en kæmpe odds hvis du spiller på en af de lande. Du får fx. pengene 2.501 gange igen, hvis Costa Rica ender med at vinde VM.

Du kan hente odds 2001 på at Honduras vinder VM, og skulle det være Iran der ender med at tage VM pokalen med hjem kan du hente odds 1501. Det kan naturligvis være fristende at kaste 10 eller 20 kroner efter de her lande, men i realiteten kunne du lige så godt kaste pengene efter lotto. Der vinder du mere, og den reelle sandsynlighed for at du vinder i lotto er ca. lige så stor som at Honduras eller Iran vinder VM i Fodbold 2014.

//