At dømme efter oddsene hos Betsafe, får de københavnske hold ikke et ben til jorden i årets ishockey-liga. Bedste bud på et sjællandsk mesterskab er Rødovre Mighty Bulls til odds 45. SønderjyskE er mesterskabsfavorit til odds 2,20.

Når Metal Ligaen i ishockey fredag blæses i gang, er det med fem jyske hold blandt de seks største mesterskabsfavoritter. Sådan lyder vurderingen hos Betsafe. Kun Odense formår at blande sig i det jyske selskab. Og at dømme efter oddsene, så er der lagt op til en lang sæson for de sjællandske hold.

Rødovre til odds 45 samt Herlev, Gentofte og Rungsted til odds 100 er uden sammenligning de største outsidere på Betsafes liste. Ikke overraskende er de forsvarende mestre fra SønderjyskE favoritter til at snuppe pokalen. Vojens-holdet kan spilles til odds 2,20.

“Den danske ishockey-liga er knækket ved Storebælt. Jyderne og fynboerne har virkelig lagt afstand til de københavnske konkurrenter. Og SønderjyskE har efterhånden udviklet sig til Metal Ligaens svar på FCK. Holdet er forsvarende mestre, har det største budget og trækker også flest tilskuere. Eneste seriøse trusler for SønderjyskE er efter vores vurdering Herning og Frederikshavn”, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Metal Ligaen indleder sæsonen fredag aften, hvor fire kampe løber af stablen.

 

Odds på vinderen af Metal Ligaen 2014/2015 her

 

Hvilket hold vinder Metal Ligaen 2014/2015 (inklusiv slutspil)?

SoenderjyskE                                      2.20

Frederikshavn White Hawks               4.00

Herning Blue Fox                                4.00

Esbjerg Energy                                   7.00

Odense Bulldogs                                9.00

Aalborg Pirates                                   9.00

Rødovre Mighty Bulls                         45.00

Gentofte                                             100.00

Herlev Eagles                                    100.00

Rungsted Ishockey                           100.00