Spil på vinderen af Den Store Bagedyst 2018

Bookmakeren Cashpoint har som den eneste danske bookmaker odds på Den Store Bagedyst.

 

Odds på Den Store Bagedyst nu

 

I finalen på trods af hjernerystelse

Rent faktisk var Jasmin blevet ramt af en hjernerystelse kort før showet, så det var noget af en bedrift, at hun kom videre til finalen. Hun var så uheldig at vælte på sin cykel uden hjelm, hvilket var årsagen til, at hun måtte en tur på hospitalet. Til Billedbladet havde hun følgende at sige om den spøjse situation.

– “Faktisk var det fuldstændig fantastisk for mig, fordi jeg klarede semifinalen med en hjernerystelse. Op til semifinalen styrtede jeg på cykel uden hjelm og tog fra med hovedet. Det var ret voldsomt, så i halvanden uge lå jeg helt stille i et mørkt rum. Heldigvis har jeg ingen mén i dag, og jeg har lært, hvor vigtigt det er med den hjelm”, siger Jasmin, som selvfølgelig har sørget for at søge råd hos en hjernespecialist.

Finalen bliver sendt på DR lørdag den 24. oktober klokken 20:00, men det er desværre ikke muligt at oddse på Den Store Bagedyst, da programmet er båndet og derfor ikke bliver sendt live. Det vil altså sige, at nogle venner og bekendte af familien allerede kan kende vinderen.

Til gengæld har du rig mulighed for at varme op til december ved at lave et odds på hvid jul. Ifølge Danske Spil og DMI vil det sige, at 90 procent af landet er dækket af sne klokken 16:00 juleaften. Skulle det gå hen og ske, så kan du få pengene 6,50 gange igen, hvilket må siges at være mere end godkendt. Nye kunder kan i øvrigt få hele 500 kroner i bonus hos hele Danmarks bookmaker.

 

Odds hos Cashpoint