260x154_bet365Søndag d. 28. december 2014. kl. 13:00 mødes Tottenham og Manchester United i Premier League.

Julen er netop overstået, men det betyder ikke, at Premier League er færdige med at dele gaver ud. Vi skal nemlig i gang med endnu en fuld runde Premier League, på trods af, at alle holdene spillede kampe for blot to dage siden. Tottenham og Manchester United er de hold, der har fået den mindste pause, da de allerede skal spille den tidlige kamp kl. 13:00.

 

Odds på Tottenham vs Manchester United her —>

Tottenham og Christian Eriksen har gang i en nogenlunde sæson, dog uden at være prangene. Christian Eriksen har haft en fantastisk måned fra november til december, hvor han uden tvivl har været Tottenhams absolut bedste mand. Han får roser i de engelske medier, og de danske medier er også ved at falde på hatten over den unge dansker i London.

Eriksen og resten af Tottenhammandskabet kommer dog på noget af en opgave, når de skal møde mægtige Manchester United søndag middag. Van Persie, Rooney, Falcao, Di Maria er blot nogle af de offensive kræfter, som Manchester United har med til Tottenham, og der er lagt op til et brag af et kamp.

Manchester United er små favoritter til kampen, hvor du lige nu kan få pengene 2.30 gange igen, hvis de går hen og vinder på White Hart Lane, mens du kan få pengene 3.10 gange igen, hvis Tottenham går hen og vinder. Hvis kampen ender uafgjort, så får du pengene 3.30 gange igen.

 

Scorer Christian Eriksen for Tottenham?

Danske Christian Eriksen er på trods af sin placering på midtbanen alligevel en af de mest scorende spillere for Tottenham. Han deler lige nu topscorerværdigheden med Chadli, som begge har scoret seks mål. Hvis du tror, at Eriksen scorer i løbet af kampen mod Manchester United, så giver det lige nu pengene 3.50 gange igen. Scorer Christian Eriksen kampens første mål, så giver det pengene hele 9.00 gange igen.

 

Scorer Robin Van Persie i kampen?

Hollandske Robin Van Persie var lidt af et scoop, da Manchester United hentede ham ind fra Arsenal. Allerede i den første sæson var han stærk medvirkende til, at Manchester United endte med at vinde trofæet. Det er dog ikke gået specielt godt for Van Persie siden, men han ved dog stadig, hvor målet står. Lige nu giver det pengene 2.50 gange igen, hvis Van Persie scorer i kampen, mens du får pengene 5.00 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.