Odds på skihop 1 januar 2015 her – Se det på DR1

260x154_bet365Nytårsdag er over os, og det betyder for rigtig mange danskere, at de bare skal sidde hjemme i sofaen og pleje deres tømmermænd. En af de helt store traditioner den 1. januar er, at se Skihop på DR1, da verdensbedste skihoppere i øjeblikket er i gang med Firebakke turneringen, som er Skihoppernes Wimbledon. Odds på dronningens nytårstale 2018.

Den prestigefyldte Skihop turnering kan ses på DR1, og som altid, så har du naturligvis mulighed for at oddse på begivenheden. Bookmakeren Bet365 er allerede ude med odds på den traditionsrige bakketurnering, og vi har valgt at kigge lidt på, hvilke odds der er attraktive, og hvem du bør spille på.

 

Odds på Skihop d. 1. januar lige her —>

De mange skihoppere har overstået den første bakke, som østrigske Stefan Kraft meget overraskende gik hen og vandt for næsen af forhåndsfavoritten Peter Prevc. Der mangler dog stadig tre bakker endnu for hopperne, og bakke nr. 2 skal hoppes i Garmicsh-Partenkirchen i Tyskland, inden der skal hoppes fra de sidste to bakker i Østrig.

Odds på favoritterne til Firebakketurneringen

Med de to glimrende hop fra østrigske Stefan Kraft, fik han sendt sig i spidsen for den samlede firebakketurnering. Der er dog mange hop der skal tilbagelægges for skihopperne endnu, men Stefan Kraft er i den grad kandidat til at vinde turneringen.

Hvis østrigeren går hen og vinder den samlede firebakketurnering, så giver det lige nu pengene 3.25 gange igen.

Stefan Kraft er dog ikke favorit til at vinde turneringen. Det er derimod hans landsmand Michael Hayboeck, der lige nu giver pengene 3.00 igen, hvis han formår at vinder den traditionsrige turnering.

Skarp forfulgt finder vi slovakiske Peter Prevc, der tidligere har præsteret på de største bakker, og hvis han gør det igen, så kan du få pengene 3.50 gange igen.

Blandt de større navne vinder vi bl.a. østrigeren Gregor Schlierenzauer, der dog må kigge langt efter en samlet sejr i år. Schlierenzauer kan du spille til hele odds 101 hos bet365.

En fræk outsider til turneringen kunne være polske, Kamil Stoch, der har været meget skadet i løbet af år 2014. Han lavede dog et fantastisk hop på den første bakke, og stadionspeakeren råbte “Kamiiiil Stoch er tilbage!” – Hvis Stoch går hen og laver en lille overraskelse, så giver det lige nu odds 8.50 gange pengene igen.