Sandsynlighed for skattelettelser styrtdykker efter Seier-anbefaling

Da NordicBet i mandags åbnede op for spil på finansloven, var der ikke meget i NordicBets analyse der pegede på at Anders Samuelsen ville få held til at sænke topskatten med 5 procentpoint. Du kunne således hente hele odds 4.00 da spillet åbnede i mandags.

Vi postede selv nyheden her på odds.dk tidligere på ugen, og vi kunne hurtig se på antallet af besøgende at oddset var sat helt skævt. Faktisk oplevede vi en rekordstor interesse for spillet, vi ellers normalt kun oplever på store Champions League kampe.

En stærk medvirkende grund til den store interesse skal helt sikkert findes i, at den kendte erhvervsmand og tidligere økonomiske støtte i Liberal Alliance, Lars Seier Christensen, gav sit syn på sagen.

 

Kort efter at Lars postede sin anbefaling til spillet, begyndte oddset at falde dramatisk. Der gik faktisk ikke mange timer fra anbefalingen til at NordicBet helt lukkede for yderligere spil.

Nu er der dog godt nyt til dem der ønsker at spille på om skatten bliver sænket med 5 procentpoint. Spillet er således blevet åbnet igen, om end oddset nu er nede i odds 1.85. Om Lars Seier Christensen stadigvæk mener det er et godt spilforslag, skal vi ikke gøre os kloge på.

 

Vil den vedtagede finanslov for 2017 indeholde en lettelse af topskatten på mindst 5 procent?

JA: 1.85

NEJ: 1.85

Spil på Finansloven 2017 hos NordicBet.dk >>

 

NordicBet har i forbindelse med genåbningen af spillet udsendt følgende pressemeddelse

 

“Oddset på Samuelsens skattelettelser styrtdykker

Hele 85 procent af indskuddene hos NordicBet er lagt på, at Liberal Alliance kommer igennem med deres krav om topskattelettelser. Nu sænker spilfirmaet oddset markant.

I mandags kunne spillefugle hente odds 4 på, at Anders Samuelsen fik gennemtrumfet sit krav om topskattelettelser på minimum 5 procent. I dag står samme odds i 1,85. LA-formanden har tilsyneladende været så overbevisende i sin optræden omkring finanslovsforhandlingerne, at i hvert fald den betting-glade del af befolkningen tør satse på ham.

NordicBet har gennem ugen modtaget en strøm af indskud på, at topskattelettelserne bliver en del af finansloven for 2017. Det førte til, at spilfirmaet først sænkede oddset til 3 og nu til 1,85. Det seneste odds svarer til, at chancevurderingen nu er fifty-fifty. Til sammenligning lød samme vurdering i starten af ugen blot på 22,5 procent.

“Vi oplever stor interesse for at spille på finanslovsforhandlingerne. Og man må sige, at vores kunder indtil videre har læst Anders Samuelsen bedre end os. Hele 85 procent af indsatserne er lagt på, at Liberal Alliance kommer igennem med deres krav om topskattelettelser. Derfor retter vi nu vores odds til, så de bedre afspejler stemningen derude. Men forhandlingerne er ikke slut endnu, og vi er spændte på at se, om Liberal Alliance også har modet til at gå linen ud, hvis Løkke spiller valgkortet”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.””