Real Madrid vs Wolfsburg (inkl. 250 kr. liveodds tilbud)

Indlæser..

Wolfsburg viste ægte klasse i det første opgør mod Real Madrid, hvor tyskerne vandt med 2-0 på hjemmebanen. Sejren kom i hus trods stor overvægt i spil og chancer til Real Madrid, og Wolfsburg skal nu forsøge at parkere folkevognsrugbrødet foran keeper Benaglio, i forsøget på at forsvare den farligste føring af alle.

Bookmakeren bet365 levner ikke Wolfsburg de store chancer i opgøret, hvor oddset på Real Madrid-sejr er 1.20. En overraskende Wolfsburg-sejr på Bernabeu giver svimlende odds 15.00, mens uafgjort kan spilles til odds 8.00. Til gengæld har bet365 helt åbne odds på hvilket af de to hold, som kvalificerer sig til semifinalen, hvor oddset netop nu er 1.90 på både Real Madrid og Wolfsburg.

Der er masser af spændende odds på Real Madrid vs Wolfsburg hos bet365, og særligt interessant er det 250 kr. risikofrie liveodds-tilbud, som bet365 skilter med til denne kamp. Det kan du læse mere om herunder eller hos bet365.dk, hvor du selvfølgelig også kan se mange flere odds på kampen.

 

Odds på Real Madrid vs Wolfsburg – få 250 kr. liveodds >>

 

Sådan får du dit risikofrie liveodds

Spil op til 250 kr. på et valgfrit før-kamp væddemål mellem Real Madrid vs Wolfsburg hos bet365, og modtag et risikofrit liveodds-væddemål til samme værdi på kampen.

Alt du skal gøre er:

  1. Spil op til 250 kr. på Real Madrid vs Wolfsburg før kickoff
  2. Når kampen er i gang, placerer du endnu et væddemål med samme indsats på kampens liveodds-marked hos bet365.

 

Vinder du på dit liveodds-væddemål, får du gevinsten udbetalt som normalt, og taber du får du pengene tilbage – uden yderligere omsætningskrav. Der er altså tale om et 100% risikofrit liveodds til dem der alligevel har spillet på kampen før kickoff.

Regler og vilkår gælder som altid, og her er de vigtigste, at du ikke må lukke dit kvalificerende væddemål via Luk væddemål-funktionen, samt at det er dit FØRSTE liveodds på kampen, som er gældende ift. dette tilbud.

 

Optakt: Real Madrid vs Wolfsburg

Det kom nok lidt som en overraskelse, at Real Madrid måtte rejse hjem med et 2-0 nederlag i bagagen fra det første opgør i Tyskland. Men det var ikke desto mindre facit efter 90 minutters fodbold, og dermed er der i den grad spænding om det samlede udfald af dette dobbelt-opgør.

Der venter dog Wolfsburg en svær opgave ift. at forsvare føringen, for allerede i det første opgør burde Real Madrid nok være kommet på tavlen mindst én gang. Med 15 afslutninger mod mål (dog kun 3 indenfor rammen) plejer Real Madrid at komme på tavlen mindst én gang, og på Bernabeu er Real Madrid tæt på uovervindelige i øjeblikket. De seneste to hjemmekampe i La Liga er således begge vundet med 4-0 mod Sevilla og Eibar, og derudover har Real Madrid netop slået Barcelona på Nou Camp med 1-2. Sejren over Barcelona – og Barcelonas efterfølgende nederlag hjemme til Real Sociedad – har nu åbnet mesterskabskampen i La Liga på ny, og Real Madrid ligner ikke bare en udfordrer til titlen i Spanien, men bestemt også i Champions League.

Wolfsburg slog ganske vist Real Madrid i sidste uge, men til gengæld har Wolfsburg ikke vundet i de fire seneste kampe i Bundesligaen, hvor man i denne weekend spillede 1-1 hjemme mod Mainz 05. Wolfsburg indtager i øjeblikket en skuffende ottendeplads i Bundesligaen, men er nu blot 90 minutters fodbold fra at kunne skrive klubhistorie med en semifinale i Champions League. Wolfsburg er hidtil aldrig nået forbi gruppespillet i Champions League.

stats_wolfsburg_real_madrid

Statistik fra det omvendte opgør i sidste uge (kilde: livescore.dk)

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330