Indlæser...

Onsdag d. 14. september 2016 har vi igen et dansk hold med i det fine Champions League selskab, når FC København tørner sammen med Porto i gruppe Gs første kamp.

FC København har fået en pulje med Leicester, Club Brugge og altså FC Porto, og det må være tæt på en drømmepulje for FC København. Der er en gruppe FCK har mulighed for at gå videre fra, om end Porto må være det stærkeste hold i gruppen.

Det kan man i nogen grad også se på oddset, hvor FC København giver hele odds 7.50 på sejr til FC København.

Porto giver omvendt odds 1.50 og Porto er da heller ikke helt afskrevet fra at vinde Champions League. Porto giver således lige nu odds 67.00 hvis de ender med at løfte trofæet igen. Se odds på vinderen af Champions League her .

 

Spil på FCK vs Porto og scor høje odds her ->>

 

Masser af odds på Porto vs FC København

Udover at spille på vinderen af kampen, kan du også spille på en lang række andre væddemål på kampen. Med hele odds 7.50 på FC København er der naturligvis stadigvæk gode odds at hente på handicap sejre.

FC København har vist god defensiv form i denne sæson, og med købet af Jores Okore og Nicolai Boilesen har Ståle Solbakken fået masser af muligheder i specielt det defensive. Det er dog ikke noget der for alvor er slået igennem i de forskellige odds.

Indlæser...

 

Flotte odds på første målscorer

Udover at spille vinderen af kampen, kan du også oddse på første målscorer. Hos bet365 er Porto som skrevet udråbt til store favoritter, og det kommer i den grad også til udtryk i oddset på første målscorer. De 11 laveste odds er således alle på spillere fra Porto.

FC København forventes dermed ikke mange muligheder i Portos ende, og det kan blive dit mulighed. Du kan fx. score flotte odds 15.00 på Rasmus Falk som første målscorer.

Du kan også få odds 26.00 på at Thomas Delaney scorer kampens første mål. Eller hvad med hele odds 51.00 på at Zanka hopper højeste på en dødbold og scorer kampens første mål?

Tror du på en målløs kamp er der også flotte 10.00 at hente.

 

Nervøs start kan give kedelig første halvleg

Onsdagens kamp er som skrevet sæsonens første kamp i Champions League gruppespillet, og derfor kan man godt forvente en nervøs start for begge mandskaber. På den baggrund kan det give god mening at se på spil på første halvleg. FC København har en stærk defensiv, og det er ikke utænkeligt at de kan holde stand i de første 45 minutter.

Kan FC København holde stand er der odds 2.30 på uafgjort ved pausen. Du kan også gå skridet videre og spille på at Porto ikke kan score i de første 45 minutter. Det kan du score odds 2.10 på hos bet365.

Hos bet365 kan du naturligvis livebette på kampen, lige som du finder over 200 forskellige væddemål inden kampen bliver skudt i gang.

Du kan følge kampen live på TV3+ fra 20.45.

 

uefa-champions-league