Spil på nytårsskihop i Garmisch-Partenkirchen 2016

Nytårsfesten har det med at trække ud, og det er som regel med bankende tømmermænd, at vi planter os på sofaen d. 1 januar. Her tuner rigtigt mange af os ind på DR1 kl. 13.50, hvor verdens bedste tømmermænds-TV ruller henover skærmen hvert år; nemlig nytårsskihop fra Garmisch-Partenkirchen i den tyske delstat Bayern.

Nytårsskihoppet er en meget prestigefyldt skihop-konkurrence i World Cup-kalenderen, og det er nu skihoppernes formkurve skal peake for at sejre på den traditionsrige olympiske bakke.

Danske Spil tilbyder odds på nytårsskihop 2016, så hvis du vil kickstarte 2016 med en lækker oddset-gevinst, kan du spille på nytårsskihop i Garmisch-Partenkirchen d. 1. januar og følge med direkte på DR1.

Placer dine bets på nytårsskihop 2016 allerede i dag, så du ikke skal tænke på det, når du vågner med bragende tømmermænd d. 1 januar.

 

Odds på Nytårsskihop 2016 her >>

* Find spillet under skihop hos Danske Spil

 

Odds på Nytårsskihop i Garmisch-Partenkirchen

Hos Danske Spil er slovenske Peter Prevc storfavorit til at vinde 2016-udgaven af Garmisch-Partenkirchen nytårsskihop, og her kan du spille Prevc til at vinde til odds 2.10.

Til gengæld kan du få odds 1.65 på, at enhver anden skihopper render med årets første World Cup-sejr. Severin Freund, Stefan Kraft og Johan Andre Forfang er bestemt også kandidater til at snuppe den eftertragtede sejr.

Flere af de øvrige favoritter matches mod hinanden i Head-to-Head odds hos Danske Spil. Her kan du f.eks. få odds 2.70 på Severin Freund til at få en højere placering end favoritten Peter Prevc, mens Kenneth Gangnes møder Johan Forfang og Stefan Kraft matches med Michael Hayboeck.

Se odds på nytårsskihop 2016 her:

  Ja / 1 Nej / 2
Peter Prevc vinder 2.10 1.65
Severin Freund vs Peter Prevc 2.70 1.49
Kenneth Gangnes vs Johan Forfang 1.90 1.80
Stefan Kraft vs Michael Hayboeck 1.70 2.00

 

Odds på Nytårsskihop hos Danske Spil >>

 

Hvordan foregår nytårsskihop og hvordan vinder man?

50 skihoppere er klar fra kvalifikationen til hovedturneringen i Garmisch-Partenkirchen d. 1. januar. Her hopper skihopperne parvist mod hinanden, hvor dommerpoint afgører hvem der får den højeste score, og den bedste skihopper går videre til næste runde.

Her vil der være 30 skihoppere (de 25 bedste samt de fem tabere med den højeste score i første runde, red.) i finalen. I finalen er det alle mod alle, og her er det både længde og stil som afgør skihoppernes score hos dommerne. Det handler altså både om at kunne hoppe langt, men også at kunne gøre det med elegance.

Hver finalist skal på bakken to gange under en Garmisch-Partenkirchen turnering; nemlig i indledende runde og i finalen. Den samlede vinder af nytårsskihop i Garmisch-Partenkirchen er den skihopper med den bedste samlede score efter begge hop. Dronningens nytårstale odds hos bet365.

 

danske-spil-oddset-580x330