AGF_logoI Aarhus sukker byens mange tusinde fodboldfans efter et rigtigt fodboldstadion, og AGF forsøger i disse dage at lægge ekstra pres på byrådet i forsøget på at få politikerne op af stolene.

Men skal man tro NordicBets odds på et nyt stadion til AGF i Aarhus, må “De Hviiie” kigge langt efter et nyt stadion. I hvert fald hvis tidsfristen hedder 2021.

På spørgsmålet “Får AGF et nyt stadion inden 2021?”, siger NordicBets oddssættere endegyldigt “nej”, og tilbyder således odds 4.00 på et “ja”.

Se odds på et nyt stadion i Aarhus inden år 2021:

Ja: 4.00

Nej: 1.20

 

Spil på væddemålet hos NordicBet >>

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Specialspil

 

NordicBet: AGF kan glemme nyt stadion før 2021

Danmarks næststørste by er for alvor blevet forårskåd efter at realisere drømmen om et nyt fodboldstadion. NordicBet smider dog is på drømmen og dømmer den til at fejle foreløbigt.

Den flotte AGF-kulisse i klubbens første pokalfinale i 20 år har givet følelserne og ambitionerne frit spil i klubhuset på Fredensvang, når det kommer til idéen om et nyt aarhusiansk fodboldstadion. AGF-ledelsen har indledt en tung charmeoffensiv og er begyndt at sælge støttebeviser til de mange fans, der hungrer efter et stadion uden løbebane.

NordicBet bemærker dog, at når euforien har lagt sig, kan et nyt stadion have lange udsigter. Bookmakeren giver derfor odds 4,00 på, at AGF har udskiftet Ceres Park & Arena inden 2021, imens pengene blot gives 1,20 gange igen, hvis missionen mislykkes.
”Selvom humøret er højt i AGF og Aarhus lige for tiden, er det på papiret slet ikke så sandsynligt, at et nyt stadion kommer på tegnebrættet inden for den nærmeste fremtid. Det nuværende stadion blev renoveret i 2001, og er derfor i top stand. Ceres Park har alle de nødvendige faciliteter, men desværre også en løbebane”, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Læs også: Odds.dk støtter nyt stadion i Aarhus

DBU har ellers været ude at give en støtteerklæring til et nyt stadion i Aarhus, men et sådan stadionprojekt ville formentlig betyde en trecifret millionregning til Aarhus Kommune. Kommunen ejer i forvejen Ceres Park, hvor AGF har lejet sig ind indtil 2020.
”Aarhus Kommune virker ikke ovenud begejstrede ved tanken om at punge ud til et nyt stadion, da kommunen også har masser af andre kulturinstitutioner at støtte. Derfor får AGF højst sandsynligt ikke et stadion i denne omgang”, siger oddssætteren.

nytcerespark

Drømmen om et nyt stadion lever i bedste velgående i Aarhus hos AGFs fans, og her ses en illustration af, hvordan et nyt stadion potentielt kan komme til at se ud. (billede: NyCeresPark.dk)