Odds på Napoli vs FCM og få 100 kr. freebet til Arsenal vs Tottenham

Napoli_vs_FCM_freebet_arsenal_vs_tottenham

Torsdag aften skal FC Midtjylland i kamp for hele Danmarks fodboldære, når Ulvene møder Napoli i Europa League. Det første opgør for to uger siden endte med en syngende lussing på 1-4 hjemme i Herning, så der er unægteligt lagt i kakkelovnen til en svær forsvarsopgave for FCMs i forvejen kriseramte mandskab. FCM kommer nemlig til Italien med fire nederlag i træk i bagagen, og kun de største FCM-fans forventer en sejr i aften på San Paolo i Napoli.

Bookmakerne forventer bestemt heller ikke nogen stor kamp fra FCMs side.

Hos NordicBet er Napoli favorit til odds 1.21, mens der er odds 12.50 på FCM. Uafgjort kan spilles til odds 6.50, og mon ikke FCM vil være henrykte over at kunne rejse hjem fra Italien med ét point fra opgøret?

NordicBet er også klar med et freebet-tilbud på Napoli vs FCM i aften. Med Bet 1 Get 1-tilbuddet, kan du få et 100 kr. freebet på London-derbyet Arsenal vs Tottenham i Premier League søndag d. 8 november.

Du får altså både lir på Napoli vs FCM i aften, og igen på søndag, når der er Premier League på programmet.

 

Få dit 100 kr. freebet her >>

* Tilmeld dig hos NordicBet.dk under Special Tilbud

Sådan får du freebet på Arsenal vs Tottenham

Tilmeld dig tilbuddet hos NordicBet før du spiller på Napoli vs FCM. Derefter spiller du præcist 100 kr. på kampen vinder (1X2-markedet) før kampstart hos NordicBet.

Uanset om du taber eller vinder på dit væddemål på Napoli vs FCM, får du automatisk et 100 kr. freebet til Arsenal vs Tottenham-kampen indenfor 72 timer.

Regler og vilkår gælder som altid, og her er det vigtigste at vide, at gevinster vundet med dit freebet på Arsenal vs Tottenham på søndag, skal omsættes én gang til min. odds 1.80, før du kan hæve pengene til din bankkonto.

 

Læs mere om dette tilbud hos NordicBet >>

* Find tilbuddet under Special Tilbud i menuen

 

nordicbet-white-580x330