Bye bye Mourinho! Odds på den næste permanente cheftræner for Man Utd

I dag må siges at være en glædens dag for rigtig mange Manchester United-fans. José Mourinho er blevet fyret efter det ydmygende 3-1-nederlag på Anfield til Liverpool, og nu skal Michael Carrick så forsøge at få dem tilbage på sejrssporet mod Cardiff City på lørdag. Det helt store spørgsmål er selvfølgelig, hvem der bliver den næste permanente cheftræner for Man Utd? Det kan du oddse på hos Unibet, og hvis Carrick får ti kampe i spidsen for de røde djævle, så vil de udbetale gevinster på ham. I skrivende stund belønnes det med odds 2,00.

De andre helt store forhåndsfavoritter er Ole Gunnar Solskjær, Laurent Blanc og Zinedine Zidane. Normanden og de to franske trænere er blevet udråbt som mulige afløser for The Special One. Tror du, at det lykkedes at få en af dem til at skrive under, så kan du netop nu få henholdsvis odds 1,50, odds 9,00 og odds 10,00. Se samtlige odds på næste Manchester United-træner ved at trykke på den grønne knap.

 

Odds på næste Man Utd-træner her
*Find spillet her; Specials -> Næste permanente cheftræner for Manchester United

 

De tre forhåndsfavoritter

Som nævnt i indledningen så er der tre store forhåndsfavoritter til at overtage det glohede trænersæde i den røde del af Manchester. Spidskandidaten er den norske super sub Ole Gunnar Solskjær, som har stået i spidsen for Molde de sidste par sæsoner, men endnu ikke har forlænget den kontrakt, der udløber til nytår. Spil på dronningens nytårstale 2018. Herefter finder vi Laurent Blanc, som har været arbejdsløs siden han blev fyret af Paris Saint-Germain F.C. i 2016.

Der sidder dog også rigtig mange og undrer sig ude i stuerne, om det mon kan lykkedes at lukke Zinedine Zidane til England. Han valgte i sommers at stoppe efter tre rigtig gode sæsoner i Real Madrid, men vil han til Premier League? Og i så fald bliver det til vinter eller sommer? Det er ikke nemt at spå om, men hvis man skal tro på oddssætterne hos Unibet, så er der rimelig stor sandsynlighed for, at det lykkedes Ed Woodward og co. at sikre sig franskmandens yderst eftertragtede underskrift.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Resten af feltet

Det er dog ikke kun Blanc, Solskjær og Zidane, som kan ende med at overtage trænergerningen hos de røde djævle. Hos Unibet er der således intet mindre end 25 andre kandidater, som man i skrivende stund kan smide en skilling efter. Føler man at der mangler et navn eller to på listen, kan man altid skrive til bookmakeren for at få dem til at tilføje et par stykker. Nedenfor kan du se samtlige odds på næste Manchester United-træner, og vi opdaterer selvfølgelig listen, hvis der sker ting og sager i løbet af de kommende dage/uger.

Træner Odds
Michael Carrick 12,00
Mauricio Pochettino 21,00
Antonio Conte 23,00
Ryan Giggs 26,00
Didier Deschamps 31,00
Eddie Howe 31,00
Leonardi Jardim 31,00
Joachim Löw 31,00
Gary Neville 31,00
Phil Neville 31,00
Carlos Queiroz 31,00
Paul Scholes 31,00
Gareth Southgate 31,00
Arséne Wenger 31,00
Rafa Benítez 34,00
Guus Hiddink 34,00
Roy Keane 34,00
Brendan Rodgers 34,00
Sam Allardyce 51,00
Massimiliano Allegri 51,00
Carlo Ancelotti 51,00
David Beckham 51,00
Nicky Butt 51,00
Lucien Fevre 51,00
Alex Ferguson 51,00
Diego Simeone 51,00
Thomas Tuchel 51,00
Giampiero Ventura 51,00
Mark Hughes 67,00
Pep Guardiola 101,00
Per-Mathias Høgmo 101,00
Jürgen Klopp 101,00
David Moyes 151,00

 

Spilforslag

Her på redaktionen har vi meget svært ved at se, Zinedine Zidane skulle tage turen til England i løbet af vinteren og overtage kriseramte Manchester United. Klubben har lige brugt omkring 200 millioner kroner på at fyre José Mourinho før tid, så der kommer ikke til at være uanede midler til at forstærke en mildest talt dårligt sammensat spillertrup.

Derfor føler vi os forholdsvis sikre på, at enten Laurent Blanc eller Ole Gunnar Solskjær kommer til at få chancen for at redde kastanjerne ud af ilden det næste halve års tid. Selvom oddsene på 1,75 og 3,50 måske ikke er særlig høje, så skal man huske på, at det allerede er blevet meldt ud, at United ansætter en midlertidig manager indenfor den nærmeste fremtid.

Derfor anbefaler vi at spille på, Laurent Blanc eller Ole Gunnar Solskjær bliver den næste Man Utd-træner hos Unibet.

 

Odds på Carrick som næste Man Utd-træner
*Find spillet her; Specials -> Næste permanente cheftræner for Manchester United

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund