United_Odds_5_vs_Tottenham

Manchester United og Tottenham indleder den nye Premier League sæson kl. 13.45 på Old Trafford lørdag eftermiddag, og her er der lagt i kakkelovnen til et brag af en sæsonåbner.

Sidste års nummer fire tager i mod sidste års nummer fem, og det skal blive spændende at se om Manchester Uniteds mange dyre indkøb er klar fra sæsonstarten.

Betfair tilbyder ekstra højt odds 5.00 på Man United-sejr i opgøret mod Tottenham, men tilbuddet gælder kun for nye kunder.

De nye kunder – som har registreret sig med promokoden ZAB514 – kan spille op til 100 kr. til det forhøjede odds 5.00 på United, og alle overskydende indsatser kan gøres til det normale odds 1.65 på United. Læs mere om tilbuddet i regler og vilkår herunder.

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Er Uniteds nyindkøbte profiler klar til sæsonstart?

Manchester United sluttede sidste sæson på fjerdepladsen hele 17 point efter mestrene fra Chelsea, og Manager Louis van Gaal har brugt sommerens transfervindue på at lave store udskiftninger i truppen. Robin van Persie er solgt til Fenerbahce og Darren Fletcher skifter til West Brom Albion, men med indkøb af profiler som Bastian Schweinsteiger (fra Bayern München), Morgen Schneiderlin (fra Southampton), Matteo Darmian (fra Torino) og ikke mindst Memphis Depay (fra PSV Eindhoven) for op mod 900 millioner kroner tilsammen, ser United ud til at have sammentømret et hold som burde kunne spille med helt i toppen af Premier League.

Alles øjne er rettet mod sæsonpremieren på Old Trafford søndag eftermiddag, når sidste sæsons 4’er og 5’er i Premier League tørner sammen, og der er på mange måder tale om en ilddåb for Uniteds nye spillere, som måske havde ønsket sig en – på papiret – nemmere modstander end Tottenham. Godt nok har United brugt det meste af sommeren på at spille masser af træningskampe (bl.a. i Champions Cup), men det er selvfølgelig først i de tempofyldte Premier League kampe at kampformen for alvor skal pudses af, og for et hold med mange nye spillere i startopstillingen er en god start på sæsonen ekstra vigtig.

Om United er klar til sæsonpremieren kan du se live på 3+ eller 6’eren søndag kl 13.45, og husk at du altså kan få odds 5.00 på United-sejr i sæsonpremieren som ny kunde hos Betfair.

Odds på kampen hos Betfair >>

 

betfair-580x330