Indlæser...

Liverpool møder Sevilla i årets Europa League finale, hvor Sevilla er den ene finalist for tredje år i træk. Med to sejre i træk, kan Sevilla gøre det til et Europa League-hattrick mod Liverpool, men begge hold jagter selvfølgelig trofæet og den direkte billet til næste års Champions League som følger med. Kampen spilles onsdag d. 18. maj på St. Jakob Park i Basel, som for længst er meldt totalt udsolgt.

bet365 er klar med odds på Europa League-finalen mellem Liverpool og Sevilla, og her er det englænderne som er favoritter. Få odds 2.40 på Liverpool eller odds 3.25 på Sevilla-sejr i ordinær spilletid, eller spil på uafgjort til odds 3.30, hvis du tror kampen går i forlænget spilletid og måske straffesparkskonkurrence.

bet365 har et hav af andre odds på Liverpool vs Sevilla i Europa League-finalen, og du kan se dem alle herunder hos bet365.dk. Kampen vises direkte i dansk TV på 6’eren kl. 20.45.

Odds på Liverpool vs Sevilla >>

 

Indlæser...

 

Liverpool favoritter mod ude-svage Sevilla

Liverpool sluttede Premier League på ottendepladsen, og må derfor kigge i vejviseren efter en tur til Europa i næste sæson, hvis det ikke bliver til en sejr her i finalen. Liverpool går ind til kampen som favoritter, og Jürgen Klopps tropper har da også leveret gode indsatser på det seneste. Det blev bl.a. illustreret via en imponerende 3-0 sejr hjemme over Villareal i semifinalen, hvor Liverpool beviste at man kan slå semi-toppen af poppen fra den spanske La Liga.

Sevilla har ovenikøbet været alt andet end imponerende på udebane i denne sæson, hvilket du kan læse mere om forneden, men umiddelbart forstår man godt, at Liverpool er favoritter til dette opgør, selv om man ikke kommer udenom Sevilla omfattende erfaring med Europa League-finaler.

Sevilla er i Europa League-finalen for tredje år i træk, og har derfor chancen for at gennemføre et bemærkelsesværdigt Europa League-hattrick med endnu en sejr over Liverpool onsdag aften i Basel. Det er anden gange indenfor 11 år, at Sevilla har chancen for at snuppe tre Europa League-trofæer på stribe. I midten af nullerne havde Sevilla nemlig også vundet to i træk (i 2006 og 2007), men her nåede Sevilla ikke til finalen i 2008. Nu øjner Los Rojiblancos dog et vanvittigt hattrick i finalen mod Liverpool, efter sejre over Benfica og Dnipro i de to seneste Europa League-finaler.

Til trods for Sevillas imponerende erfaring med Europa League-finaler, er det Liverpool som går ind til kampen som bookmaker-favoritter, og det skyldes måske først og fremmest Sevillas nedadgående formkurve på det seneste. Den spanske La Liga har netop sat punktum for sæsonen, og her indtog Sevilla en syvendeplads i tabellen.

Her er det særligt bemærkelsesværdigt, at Sevilla gik igennem 19 udekampe i sæsonen uden én eneste sejr. 9 uafgjort og 10 nederlag på udebane i Spanien, får ikke Sevilla til at se overbevisende ud på fremmed græs. På den europæiske scene har Sevilla deltaget i Champions Leagues gruppespil uden sejr på udebane, og i Europa League fik Sevilla kun én sejr på udebane – nemlig 1-2 ude mod Athletic Bilbao i kvartfinalen. Her tabte Sevilla derefter hjemmekampen med samme cifre, og måtte ud i straffesparkskonkurrence for at avancere til semifinalen mod Shaktar Donetsk.

Det er også værd at nævne, at Sevilla allerede har været forbi St. Jakob Park i Basel, hvor årets Europa League-finale afvikles, og det skete selvfølgelig da Sevilla mødte Basel i 1/8-finalen. Her spillede Basel og Sevilla 0-0, hvorefter Sevilla afgjorde sagerne hjemme med en 3-0 sejr. Nu vender Sevilla tilbage til Basel i finalen mod Liverpool, men umiddelbart er der ikke meget der tyder på mere succes denne gang.

Sevilla sluttede nemlig La Liga af med tre nederlag på stribe, men kan nu se frem til to finaler mod Liverpool i Europa League og Barcelona i den spanske pokalturnering Copa del Rey, og bliver det til sejre her, vil sæsonens manglende sejre på udebane nok hurtigt være glemt.

 

Odds på Liverpool vs Sevilla hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330