Tirsdag d. 5 maj tager Juventus hjemme i Torino imod Real Madrid i den første Champions League semifinale i år. De nykårede italienske mestre får kamp til stregen af Real Madrids formstærke verdensstjerner ført an af en brandvarm Cristiano Ronaldo.

Bet365 er klar med et 250 kr. freebet til dig, hvis du placerer et væddemål på Juventus – Real Madrid FØR kampen er startet. Herefter får du et risikofrit væddemål til samme indsats (max. 250 kr.) på liveodds-markedet, når kampen er startet.

 

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Er Real Madrid for stærke for Juventus?

Juventus har allerede vundet det italienske mesterskab og kan nu fokusere 100% på Champions League, hvor man har mødt – på papiret – mere overkommelige modstandere på vejen til semifinalerne. Blandt andet slog man et tamt Monaco-hold med blot 1-0 samlet over to kampe i kvartfinalerne, og senest Juventus tørnede ind i Real Madrid var i gruppespillet i Champions League i 2013, hvor Real Madrid vandt 2-1 hjemme og spillede 2-2 i Italien.

Netop nu er Real Madrid formentligt et stærkere mandskab end dengang, og i de seneste ni kampe i Spanien har Ronaldo og co. hevet 8 sejre og spillet én uafgjort, og det er oven i købet sket i flyvende stil med en samlet målscore på hele 28-6. Dertil kommer at Cristiano Ronaldo er i storslået målform i øjeblikket, og har scorer 11 af Real Madrids seneste 28 scoringer. En veritabel målmaskine som selv et stærkt italiensk forsvar får svært ved at lukke ned for.

Når du vil placere dit før-kampvæddemål og dermed kvalificere dig til dit (op til) 250 kr. freebet på Bet365, kan du derfor evt. overveje at stikke pengene ud på Cristiano Ronaldo til at score kampens første målscorer til odds 4.75. Alternativt kan du også vædde på, at Ronaldo scorer på ethvert givent tidspunkt i kampen til odds 2.37.

På 1X2-markedet giver Bet365 odds 3.00 på Juventus, mens du får 3.30 på uafgjort.

Real Madrid er favoritter til odds 2.60, hvilket kan være et rigtigt fornuftigt bud på et godt odds på kampen.