260x154_bet365Søndag d. 29. marts 2015 kl. 20:45 mødes Frankrig og Danmark i en venskabskamp på fransk grund.

På søndag skal Danmark et smut til Frankrig, hvor de kommende EM værter venter på det danske landshold. Frankrig afholder EM i 2016, og de skal derfor ikke spille kvalifikationskampe forud for slutrunden. Det skal Danmark derimod, men da der er et ulige antal hold i Danmarks gruppe, skal et hold altid sidde over, og i denne omgang er det Danmark, der holder pause.

 

Odds på Frankrig vs Danmark her —>

Det betyder, at de i stedet bruger tiden på at spille venskabskampe mod andre nationer, og i onsdags var det mod USA, og søndag aften er det så mod Frankrig.

Der er dog ikke meget der tyder på, at Danmark kan byde EM værterne op til dans, da Frankrig er gjort til pæne favoritter af bookmakerne. Lige nu kan du nemlig få 1.60 gange indsatsen igen på en sejr til det franske landshold, mens det giver pengene hele 5.70 gange igen, hvis Danmark skulle gå hen og vinde opgøret. Tror du kampen ender uafgjort, så giver en pointdeling pengene 3.80 gange igen.

 

Scorer Karim Benzema for Frankrig?

Karim Benzema er en af Frankrigs absolut største stjerner. Angriberen der til dagligt spiller for Real Madrid er blandt en af de skarpeste angribere i verden, og dette er da også grunden til, at oddset på et mål fra ham ikke er synderligt højt. Lige nu kan du få pengene 2.50 gange igen, hvis Karim Benzema sender bolden forbi den danske landsholdskeeper, mens det giver pengene 4.50 igen, hvis han scorer kampens første mål.

 

Finder Nicklas Bendtner vej til netmaskerne?

Nicklas Bendtner er langsomt ved at få gang i målformen igen, da han scorede for Wolfsburg i Europa League kampen mod Inter Milan. Hvis Bendtner ligeledes formår at score mod Frankrig, kan du som spiller lige nu få hele 3.80 gange pengene igen, mens du kan få intet mindre end 9.00 gange igen, hvis Bendtner scorer kampens første mål.