Når danskerne flokkes til stemmeurnerne d. 18 juni for at sætte deres stemme ved Folketingsvalget 2015, er det ikke kun Danmark – og vores allesammens – fremtid, der er på spil. Mange tusinde danskere har nemlig også en lille “odds-kupon” i inderlommen.

Det er nemlig muligt at oddse på det kommende Folketingsvalg, og et af de spil de fleste spillere sætter deres penge på, er naturligvis “Hvem bliver Danmarks næste Statsminister“.

Det er dog langtfra det eneste spil, du kan spille på ved det kommende valg. NordicBet er også klar med odds på, hvilke partier der får flest stemmer ved det kommende valg. Socialdemokratiet er i skrivende stund favorit til at høste flere stemmer end Venstre og Dansk Folkeparti, men meget kan – og vil – ske i den kommende valgkamp.

Kan du lure, hvem der ender med at tage den største del af stemmekagen, så placer dine væddemål allerede i dag! NordicBet tilbyder en fantastisk velkomstbonus på 1000 kr. til nye kunder., så du kan komme godt i gang med at oddse på valget.

 

* Find alle Valg-odds under Politik og Finans – Folketingsvalg 2015 hos NordicBet

 

 

Socialdemokratiet, Venstre eller Dansk Folkeparti?

Hos NordicBet kan du spille på et Match-up mellem Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti, og her får du oddsene på de tre partier.

Spørgsmålet lyder: “Hvem får flest stemmer?”. Det handler altså ikke om, hvem der kommer i regering, men blot om hvem der får flest krydser af vælgerne d. 18 juni.

Parti
Odds
Socialdemokratiet 1.95
Venstre 2.00
Dansk Folkeparti 7.50

 

Den største kamp der er ved dette folketingsvalg, er naturligvis, om det bliver Helle Thorning Schmidt eller Lars Løkke Rasmussen, som skal overtage posten som statsminister i Danmark. I øjeblikket ser det ud til, at det bliver Lars Løkke, der bliver ny frontmand for Danmark, da bookmakerne vurderer, at igen vil blive statsminister.

Hvis vi kigger på oddsene for de to partier, altså hhv. Venstre og Socialdemokraterne. Så vil vi kunne se, at det ikke kun er de to partier, der forventes at få mange stemmer. Faktisk har flere målinger vist, at Dansk Folkeparti kan gå hen og blive det største parti rent stemmemæssigt, og derfor er oddset da heller ikke vildt højt på Dansk Folkeparti.

 

Over/Under linjer på alle partier

NordicBet har et flot udvalg af odds på Folketingsvalget, og ét af de meget interessante spil er Over/Under-markedet. Her er din fornemste opgave at gætte om et parti får flere eller færre end x-antal procenter af stemmerne ved valget.

Dansk Folkeparti spåes f.eks. et rigtigt flot valg, når danskerne skal sætte deres krydser d. 18 juni, og NordicBet har sat linjen ved 20%. Det betyder, at du skal spille Over til odds 1.60, hvis du tror DF får flere end 20% af samtlige stemmer ved valget, mens du selvfølgelig skal stemme Under til odds 2.20, hvis du tror, det går Dansk Folkeparti mindre godt.

Der er linjer på Socialdemokratiet, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance, så der er med andre ord rigeligt af odds at vælge imellem.

Læs mere om Over/Under på Folketingsvalget her.

 

 

Spil på Folketingsvalget hos NordicBet >>

Find spillet hos NordicBet under Politik og Finans – Folketingsvalg 2015

nordicbet-white-580x330