Det franske flag VM i fodbold 2018

En af de helt store favoritter til at vinde VM 2018 i Rusland er det franske landshold. Ved EM 2016 på hjemmebane kom de hele vejen til finalen, men måtte se sig slået i forlænget spilletid af Portugal. Deres talentfulde trup er spået en stor fremtid, og rigtig mange franskmænd har store forventninger til deres landshold. Bliver 2018 året hvor Frankring endelig vinder verdensmesterskabet for første gang i 20 år?

 

 

Unibet Spil på Frankrig som verdensmester

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Vejen til VM for Frankrig

Det franske landshold kvalificerede sig til VM ved at vinde deres gruppe bestående af Sverige, Holland, Bulgarien, Luxembourg og Hviderusland. De tabte kun en enkelt kamp på udebane mod Sverige, hvor Ola Toivonen scorede til 2-1 fra midten dybt inde i dommerens overtid, hvor han fangede Hugo Lloris på skovtur. Derudover blev det til syv sejre og to uafgjorte kampe. Det helt store højdepunkt var en 4-0-afklapsning af Holland hjemme på Stade Vélodrome.

De startede VM-kvalifikationen med at spille 0-0 i Hviderusland, hvilket var skuffende. Herefter vandt de dog fire kampe på stribe mod henholdsvis Bulgarien på hjemmebane (4-1), Holland på udebane (0-1), Sverige på hjemmebane (2-1) og Luxembourg på udebane (1-3).

Disse fire sejre på stribe blev dog hurtigt glemt efter nederlaget på Friends Arena i Stockholm. Heldigvis for franskmændene fik de dog ti point i de sidste fire kamp mod henholdsvis Holland på hjemmebane (4-0), Luxembourg på hjemmebane (0-0), Bulgarien på udebane (0-1) og Hviderusland på hjemmebane (2-1). Det betød, at de vandt gruppen foran Sverige. Derfor kvalificerede de sig til VM uden at skulle spille playoff-opgør. Det var dog ikke i overbevisende stil. De scorede eksempelvis kun 18 mål i deres ti kampe. Det må siges at være skuffende, når man ser på modstanderne.

Topscorerne for Frankrig var Olivier Giroud og Antonie Griezmann med fire mål hver. Griezmann lavede dog også fire assists, så han må siges at være den store franske stjerne i kvalifikationen.

 

Frankrigs VM-historie

Selvom Frankrig er en stor fodboldnation, så har de kun vundet VM en enkelt gang. Det var på hjemmebane i 1998, hvor de slog Brasilien i finalen med 3-0 på to mål af den legendariske midtbanemand Zinedine Zidane og en kasse af Emmanuel Petit dybt i overtiden.

I 2006 var de i finalen, men tabte til Italien efter straffesparkskonkurrence, hvor David Trezeguet blev den store synder med sit brændte forsøg. Kampen vil dog nok mest af alt blive husket for, at Zinedine Zidane nikkede en skalle til Marco Materazzi i den forlængede spilletid og blev udvist.

Derudover er det blevet til to tredjepladser i 1958 og 1986 samt en enkelt fjerdeplads i 1982. Ved sidste VM-slutrunde røg de ud i kvartfinalen til Tyskland, som endte med at gå hele vejen og løfte trofæet efter en finalesejr over Argentina.

 

Profilen: Paul Pogba

Den helt store stjerne i den franske trup må være Paul Pogba. Midtbanenmotoren som blev solgt fra Juventus til Manchester United forrige sommer for omkring 800 millioner kroner ligger inde i maskinrummet og er både ekstrem vigtig i den offensive og defensive del af spillet. Han har et fremragende overblik og kan slå en nøgleaflevering uden at blinke, og derudover har han en rigtig god teknik og er ekstremt dygtig til at drible. Han vinder størstedelen af sine luftdueller og kan sparke med begge ben.

Pogbas største svaghed er hans manglende disciplin. Han laver tit frispark, og det resulterer ofte i nogle dumme kort. Han fik for eksempel et rødt kort mod Arsenal i en kamp, hvor Manchester United ellers var foran med 1-3 for at lave en alt for hasarderet tackling på højrebacken Héctor Bellerín. Hvis Paul Pogba kan styre sit temperament og spiller op til sit bedste i Rusland, så kan Frankrig komme rigtig langt.

 

Talentet: Kylian Mbappé

Der er heller ikke den store tvivl om, hvem det største talent på det franske landshold er; Kylian Mbappé. Teenagesensationen som til dagligt spiller for Paris Saint-Germain havde sin helt store gennembrudssæson sidste år for Monaco, hvor han lavede 21 mål og otte assists i Ligue 1 og Champions League. Det resulterede da også i et skifte til PSG, og der er stadig snak om, at Real Madrid er ekstremt interesseret i at hente ham til klubben.

Han er blot 19 år og har hele sin fremtid foran sig, men der er allerede kæmpe forventninger til det unge stjerneskud, og det bliver spændende at se, om han kan leve op til hypen i Rusland. En ting er dog sikkert; Kylian Mbappé er Frankrigs største fodboldhåb.

 

Landstræneren: Didier Deschamps

Den tidligere Monaco-, Juventus- og Marseille-manager Didier Deschamps har været fransk landstræner siden 2012. Som spiller var han en kontant defensiv midtbanespiller som havde stor succes i Juventus fra 1994-1999, hvor han blandt andet vandt Serie A tre gange og Champions League én gang. Derudover blev det også til to Supercoppa Italiana, en Coppa Italia, en UEFA Super Cup, en UEFA Intertoto Cup og en Intercontinental Cup. Han var i øvrigt også en del af det franske landshold som vandt VM i 1998 og EM i 2000.

Som fransk landstræner har han skiftet en del mellem to taktikker; 4-2-3-1 og hans foretrukne offensive 4-3-3. Det virker også mest sandsynligt, at han holder fast i 4-3-3 ved VM i Rusland, da han både skal have plads til Antonie Griezmann, Kylian Mbappé og Alexandre Lacazette/Oliver Giroud. Derudover har han også Dimitri Payet og Thomas Lemar som passer rigtig godt ind i den taktik. Han kan dog også godt finde på at spille 4-4-2 med to deciderede angribere til tider – alt afhængig af hvem modstanderen er.

 

Odds på Frankrig ved VM

Frankrig gruppeplacering

Bookmakerne forventer, at det franske landshold cruiser igennem gruppespillet. Hvis man tror, at Frankrig vinder gruppe C, så kan man få odds 1,40. Vil man hellere spille på, at Frankrig ender i top to i gruppe C, giver det odds 1,05. Tror man på, at det ender med en overraskelse, kan få odds 8,25 på, at Frankrig ikke ender i top to i gruppe C.

Det er også muligt at spille på, hvor mange point som Frankrig ender med at få i gruppespillet. Tror man Frankrig storskuffer og ender uden point, belønnes det med odds 131,00. Et enkelt point giver odds 56,00, mens man kan få odds 41,00 på, at de ender med to point. Tre point giver pengene 19,00 gange igen, mens man kan få odds 8,50 på fire point. Det giver odds 10,00 og 5,25, at de får henholdsvis fem og seks point. Både syv og ni point giver pengene 3,50 gange igen.

 

Unibet Odds på hvor mange point Frankrig får

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Frankrigs topscorer

De tre helt store favoritter for at blive fransk topscorer er Antonie Griezmann, Kylian Mbappé og Olivier Giroud. Tror man på det bliver en af de tre, kan man få henholdsvis odds 2,50, odds 4,00 og odds 5,00. Hælder man mere til at det bliver en dark horse såsom Alexandre Lacazette, Anthony Martial eller Ousmane Dembélé belønnes dette med henholdsvis odds 8,00, odds 15,00 og odds 17,00. Nedenfor har vi lavet en liste over de resterende franske spillere, og hvilket odds man kan få de bliver topscorer for Frankrig.

  • Thomas Lemar odds 26
  • Paul Pogba odds 41

 

Unibet Odds på Frankrigs topscorer

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Frakrigs samlede præstation

Det franske landshold er som skrevet før en af de helt store favoritter til at vinde VM 2018 i Rusland. Derfor er der også kun odds 6,50 på, at Frankrig vinder VM. Hvis man hellere vil spille på, at de taber i finalen, så kan man få odds 7,50 på, at Frankrig ender på andenpladsen ved VM. Bliver de slået ud i semifinalen giver det odds 4,50, mens der er odds at hente, hvis de ryger ud i kvartfinalen. Der er odds 3,50 på, at de bliver slået ud i 1/8-delsfinalen, og hvis de må rejse hjem allerede efter gruppespillet, giver det odds 10,00.

 

Truppen for Frankrig

Den franske trup til VM i fodbold 2018 kan ses her

 

Frakrigs startopstilling

(4-3-3):  Lloris – Mendy, Varane, Umtiti, Sidibé – Kanté, Pogba, Matuidi – Mbappé, Giroud, Griezmann.

 

Fravær

Der er rigtig mange dygtige franske fodboldspillere, og det har betydet, at der ikke er blevet plads til Arsenals goalgetter Alexandre Lacazette samt den ekstremt talentfulde Anthony Martial fra Manchester United. Frankrig må derudover undvære skadede Laurent Koscielny og Dimitri Payet.

 

Unibet Få de højeste VM-odds her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+