Indlæser...

 

Torsdag d. 15. september klokken 19.00 dansk tid skal Manchester United have sin europæiske debut i Europa League gruppespillet. Det er ikke en sætning der huer tilhængerne hos en af verdens største klubber, men en ringe sidste sæson har banet vejen for United i Europa League.

I første opgør mødes Feyenoord og Manchester United, og det med United som store favoritter. Som udgangspunkt ikke så underligt, men det er værd at holde sig for øje at Jose Mourinho ikke satser på Europa League. Det betyder at der er gode muligheder for at reserverne få masser af spilletid.

Det betyder blandt andet at vi kan forvente at se Depay, Rashford, Jones, Rojo og Herrera på banen fra start. Ikke dårlige spillere, men ikke ligefrem Zlatan, Ronney og Pogba.

Bookmakeren bet365 giver på nuværende tidspunkt odds 1.85 på sejr til United. Omvendt er der odds 4.33 at hente på Nicolai Jørgensen og co.

 

Spil på Feyenoord vs Manchester United her ->

 

Flotte odds på Depay succes

En af de spillere der kan få en afgørende rolle for succes i Europa League er Memphis Depay, der havde en alt andet end god sæson for Manchester United sidste år. Depay har indtil videre ikke overbevist Mourinho om at han skal med i truppen i Premier League, men han ligner en sikker starter i Europa League.

I sidste sæson viste Depay i netop Europa League nogen af de kvaliteter han besidder. Specielt i den anden kamp mod FC Midtjylland var han flyvende.

I Europa League får Depay helt sikkert mere plads end han ville gøre i Premier League, og han kunne være en farlig outsider til at score mindst ét mål i kampen.

Tror du på at Depay kan genfinde den form han havde sidste han netop spillede i Holland, kan du hente odds 4.33 på at Depay scorer i kampen.

Faktisk kan du få hele odds 26.00 hvis Depay scorer mindst to mål i kampen – Et langskud til en tyver?

Har du i højere grad de danske briller på, kan du hente odds 4.00 på at Nicolai Jørgensen scorer i kampen. Den danske landsholdangriber har været varm i de første kampe i sæsonen for Feyenoord, og der gemmer sig måske endnu flere mål mod 4 nye spillere i uniteds defensiv.

Skulle Jørgensen score kampens første mål er der hele odds 10.00 at hente hos bet365.

 

Indlæser...

 

 

europa-league-euro