260x154_bet365Tirsdag d. 19. august 2014. kl. 20:45 skal FCK møde Leverkusen i Champions League kvalifikationen.

I morgen gælder det Champions League kvalifikationen igen, hvor FC København skal op mod tyske Bayer Leverkusen, som kan vise sig at blive en lidt for stor mundfuld for danskerne.

En konflikt mellem divisionsforeningen og spillerforeningen var tæt på at opstå, men den blev afværget i sidste sekund, og det betyder, at FCK har hele truppen med mod Leverkusen.

 

Odds på FCK – Leverkusen her —>

Bookmakerne er ikke i tvivl, når de ser på morgendagens kamp. FC København kommer til at få det meget svært mod de stærke tyskere.

Hos bet365 kan du i øjeblikket spille FC København til at vinde til odds 4.50, mens Leverkusen er favoritter til odds 1.75. Hvis du tror på en pointdeler i det første opgør, så kan du lige nu spille uafgjort til odds 3.75.

 

Storsejr til Leverkusen?

Hvis Bayer Leverkusen går hen og bliver en for stor mundfuld for FC København, så er der rigtig gode penge at hente på netop dette, hvis du spiller hos bet365. Hvis du tror, at tyskerne kan besejre løverne med to mål, så giver det dig pengene hele 3.10 gange igen.

Hvis du tror, at tyskerne kan give FC København et endnu svære udgangspunkt forud for kampen i Leverkusen, så giver en sejr på 3 mål hele odds 6.40 igen igen. Det er ikke noget dårligt odds taget i betragtning af, at FC København spiller som en pose nødder i den danske Superliga.

 

Kan FCK overraske?

En ren FCK sejr giver som tidligere nævnt odds 4.50 igen, men tror du, at FCK kan gå hen og vinde opgøret med mere end et mål? – Hvis det er tilfældet, så kan du få svimlende odds 9.50 på det. Tror du FCK går hele vejen og vinder kampen med 3 mål, så kan du få vanvittige odds 19.00 igen. Det odds virker næsten for godt til at være sandt.