Europa_League_Final_2015_Credit_UEFAcom

Når ukrainske Dnipro onsdag aften løber på banen i Europa League finalen i det der uden sidestykke er klubbens største kamp til dato, står man overfor de forsvarende Europa League mestre fra Sevilla.

Bet365 er klar med odds på finalen og tilbyder som altid et stort udvalg af markeder på kampen.

Få odds 6.50 på Dnipro eller odds 1.55 på storfavoritterne fra Sevilla.

 

 

 

Europa League finalen 2015: Dnipro vs Sevilla

Sevilla skal forsvare deres Europa League titel onsdag d. 27 maj, når de møder ukrainske Dnipro på Polens nationalstadion i Warszawa. Det er første gang, at disse to hold tørner sammen. Dnipro har overrasket alle ved at stå i deres første Europa League finale, og formåede at slå Napoli i semifinalen med en spinkel 1-0 sejr, ved mål af angriberen Yevhen Seleznyov. Udover Napoli, har Dnipro besejret Olympiakos, Ajax og Club Brügge. Dette er Dnipro’s første Europa League finale.

Sevilla må anses som værende store favoritter og har, modsat Sevilla, en yderst imponerende historik i Europa League. De forsvarende mestre har løftet Europa League trofæet tre gange før, og skulle de gå hen at vinde på onsdag, bliver de det første hold til at vinde turneringen fire gange. Deres vej til finalen, har betydet et farvel til Borussia Mönchengladbach, Villareal, Zenit og Fiorentina i semifinalen.

Sevilla er inde i en god stime i Europa, og har således ikke tabt i de sidste ni kampe de har spillet. Dnipro er ubesejret i fire. Udover det, deler Sevilla førstepladsen med Napoli, for mest scorende hold i dette års Europa League. De har begge scoret 26 mål i 14 kampe, et gennemsnit på 1.88 mål pr kamp. Dnipro har kunne nøjedes med at score 13 mål i 14 kampe, hvilket giver et gennemsnit på 0.93 mål pr kamp. Mere skal der ikke til.

 

Ekstra bonus til dette års vindere

Der er ufatteligt meget på spil i denne Europa League finale. Udover æren, titlen, pengene og mødet med dette års vindere af Champions League i Super-cuppen, får vinderen også direkte adgang til næste års Champions League gruppespil.

Det er første gang, at denne direkte adgangsbillet er i spil, og vil uden tvivl være en ekstra motivationsfaktor, da hverken Sevilla eller Dnipro, på nuværende tidspunkt, ligger til at kvalificere sig til Champions League i deres respektive ligaer. Årsagen til denne direkte gruppebillet er, at begge Champions League finalister – FC Barcelona og Juventus – allerede har sikret sig Champions League deltagelse, via deres liga.

 

Emery mener det er 50-50

Bet365 giver odds 1.55 på en Sevilla sejr i ordinær spilletid, og odds 6.50, skulle Dnipro gå hen at overraske med en sejr. Hvis man tror på Sevilla-manager Unai Emery, vil der være god værdi i at spille på Dnipro sejr, da han har udtalt, at han ikke anser Sevilla som værende favoritter – Emery mener derimod, at det er 50-50. Skulle man have lyst til at spille på hvem der løfter trofæet, giver Sevilla 1.28 gange pengene tilbage – Dnipro giver 3.75 gange pengene tilbage.

Skulle man have et godt øje til, at Dnipro vinder kampen i ordinær spilletid, og begge hold scorer, giver dette hele 13.00 gange pengene tilbage hos Bet365. Skulle man tro på en mål-rig kamp, kan man spille på over 2.5 mål til odds 2.07.

Odds på Dnipro vs Sevilla hos Bet365 >>

 

Der er stadigvæk pladser tilbage!

Som en bonus-info er det, ifølge UEFA’s hjemmeside, stadigvæk muligt at købe nogle af de bedste sæder på stadion. Så hvis du brænder for at komme et smut til Polen, for at se noget god fodbold, er dette måske en mulighed!