Odds på Englands EM-trup

Der vil som altid være store forventninger til det engelske landshold, når det går løs til sommerens EM 2020. Inden vi når så langt, skal landstræner Gareth Southgate først have udtaget den trup, som skal skaffe den succes, som englænderne hungrer efter. Hos bookmakeren Bet365 er der odds på Englands EM-trup.

 

Odds på Englands EM-trup hos Bet365

 

Sådan oddser du på Englands EM-trup

Som nævnt skal Gareth Southgate inden længe sætte navn på de 26 mand, som skal repræsentere England ved EM 2020. Her har Bet365 sat odds på, hvem de anser for at være de mest sandsynlige kandidater til truppen. Vi har lavet en kort gennemgang af, hvordan du laver dit odds på den engelske EM-trup.

  1. Du skal have en konto hos Bet365.
  2. Gå til Fodbold/Soccer i menuen.
  3. Gå til Euro 2020
  4. Vælg Outrights
  5. Vælg To be in finals squad

Alternativt kan man også bare søge på England og finde oddset. Har man allerede en specifik spiller in mente, kan man naturligvis også bare søge efter denne. Herfra vil man så blive ledt til odds på Englands trup ved EM.

 

Odds på Englands EM-trup

Der er naturligvis en del ting, som man skal have med i sine overvejelser, når man oddser på Englands EM-trup. Først og fremmest skal man se på de respektive odds.

Der er som nævnt 26 mand, som kommer med til EM. I skrivende stund er nummer 26 Eric Dier, som giver 1,50. Det er med andre ord det tal, som Bet365 mener gør, at man er på vippen, når det gælder udtalelse til det engelske landshold.

Det er altså omkring odds 1,50, at man skal finde de bedste bud, hvor der stadig er noget værdi at hente. Der er naturligvis spillere som Mason Mount, Harry Kane, Harry Maguire, Phil Foden og Raheem Sterling, der er tårnhøje favoritter. Spil på disse tjener dermed ikke noget store formål, da man vil være nødt til at spille et stort beløb, hvilket naturligvis medfører en større risiko.

Det handler dermed om at se på spillerne fra hylden under disse. Her tænker vi på folk som netop Eric Dier. Der er også Jesse Lingard, Jude Bellingham, Tyrone Mings, Conor Cody, Trent Alexander-Arnold og Mason Greenwood.

Derudover er der naturligvis også spillere til højere odds, som er outsidere til truppen. Blandt disse finder man spillere som Ollie Watkins, James Maddison, Sam Johnstone, Danny Ings, Emile Smith Rowe, Patrick Bamford og Dele Alli.

Vi kommer her med vores forslag til odds på Englands EM-trup. Det vil være alt fra folk, som vi anser for at være næsten sikre til outsidere med gode muligheder.

 

Odds på Englands EM-trup hos Bet365

 

Jude Bellingham

Blot 17-årige Jude Bellingham har haft en fænomenal sæson. Den blot 17-årige englænder skiftede inden starten på denne sæson fra Birmingham i the Championship til Bundesliga-giganterne Borussia Dortmund.

I løbet af sæsonen har han fået bidt sig fast i startopstillingen. Han var desuden med til at vinde den tyske pokalturnering med Dortmund.

Bellingham fik debut på Englands U21-landshold tilbage i september 2020. Blot to måneder senere var han med på det engelske A-landshold, hvilket naturligvis er intet mindre end imponerende.

Bellingham er med andre ord en spiller, som Southgate ser stort potentiale i. Hans erfaring fra Bundesligaen og Champions League viser, at Jude Bellingham trods sin unge alder er klar til den helt store scene. Han giver i skrivende stund odds 1,40.

Odds på Jude Bellingham i Englands EM-trup

 

Tyrone Mings

Aston Villas Tyrone Mings har været fast mand i Southgates sidste par trupper. Han fik sin debut i 2019 og har i skrivende stund spillet otte landskampe under Southgate.

Mings har ligesom resten af Aston Villa-holdet haft en fornuftig sæson. Han har dog også som resten af holdet haft sine udsving, hvilket kan forklare det relativt høje odds, som i skrivende stund lyder på 1,40.

Der er dog én ting, som gør Mings til en oplagt kandidat foran folk som Conor Cody, Michael Keane og holdkammeraten Ezri Konsa. Her taler vi om det faktum, at Mings er venstrebenet. Det er ingen hemmelighed, at mange managers foretrækker, at han en venstrebenet midtstopper som den ene halvdel af midterforsvaret. Derfor er Mings et godt bud.

Odds på Tyrone Mings i Englands EM-trup

 

Mason Greenwood

Manchester Uniteds Mason Greenwood har fundet storformen på det helt rigtige tidspunkt. Det 19-årige offensive stortalent har lavet mål på samlebånd i løbet af foråret.

Skal man nævne noget, som taler imod Greenwood er, at England er uhyggeligt godt besat på hans positioner. Her tænker vi på folk som Jack Grealish, Phil Foden, Mason Mount, Marcus Rashford, Raheem Sterling, Jesse Lingard og Jadon Sancho.

Man skal dog huske på, at trupperne nu må være på 26 mand. Det er naturligvis godt nyt for en mands som Greenwood eller James Maddison for den sags skyld.

Odds på Mason Greenwood i Englands EM-trup

 

Ollie Watkins

Mange løftede på øjenbrynet, da Aston Villa smed omkring 240 millioner kroner efter Brentford-angriberen Ollie Watkins. Det er har dog vist sig at være en god handel for begge parter, da Watkins har imponeret i Villa.

Den 25-årige angriber er kendt for sin store løbevillighed samt evne til at holde på bolden, når bolden spilles op til ham. Watkins har i skrivende stund scoret 13 mål på 35 kampe.

Han fik debut på det engelske landshold mod San Marino, hvor han også fik scoret. Han er naturligvis også i spil på grund af de 26-mand, som nu må udtaget. Derfor er han vores bud på et muligt kort med lidt højere odds.

Odds på Ollie Watkins i Englands EM-trup

 

Odds på Englands EM-trup hos Bet365