Danmark hentede en vigtig sejr i Island, som gør at man nu så småt kan begynde at kigge op ad i Gruppe A2. England er i skrivende stund tre point foran Danmark, så en dansk sejr i denne kamp ville sende Danmark, hvor det er rigtig sjovt. Det bliver dog en hård opgave, som Hjulmands tropper skal ud på. Danmark viste dog tilbage i september, at man sagtens kan hamle op med englænderne. Tror man på mål i kampen kan man som nye spiller hos Betfar få odds 2,00 på, at der scores i kampen. Læs mere om kampagnen her.

 

betfair Sportsbook Odds på England-Danmark hos Betfair

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Kan Danmark være med i toppen?

Danmark kan med en sejr i denne kamp overhale England, da man da vil være bedre i det indbyrdes kampe. Hvis Belgien skulle ske at lide et overraskende nederlag til Island ville det faktisk sende Danmark på førstepladsen.

Inden Champagnen er lagt på køl skal man dog lige huske på, at England er et stærkt hold, og at de lige har slået Belgien med 2-1. Danmark kommer dog også med en god portion selvtillid i bagagen efter den overbevisende 3-0-sejr i Island.

Danmark kom foran kort inden pausen til trods for at der var tvivl om, hvorvidt bolden var over stregen. Det vurderede dommeren dog, at den var og dermed måtte Rúnar Sigurjónsson lade sig notere for et selvmål.

Kort inde i anden halvleg kunne Christian Eriksen let score til 2-0 på en friløber. Efter lidt over en times spil landede bolden for fødderne af Robert Skov, som lagde den i kassen med højrebenet. Derefter var den danske sejr aldrig i fare.

 

Danmarks trup:

Målmænd: Jesper Hansen (FC Midtjylland), Kasper Schmeichel (Leicester) og Jonas Lössel (Everton) Forsvar: Andreas Christensen (Chelsea), Henrik Dalsgaard (Brentford), Jannik Vestergaard (Southampton), Kristian Pedersen (Birmingham), Joakim Mæhle (Genk), Mathias “Zanka” Jørgensen (FC København) og Simon Kjær (AC Milan) Midtbane: Philip Billing (Bournemouth), Christian Eriksen (Inter), Mathias Jensen (Brentford), Daniel Wass (Valencia), Pierre Emile Højbjerg (Tottenham), Thomas Delaney (Dortmund) Angreb: Andreas Cornelius (Parma), Kasper Dolberg (Nice), Martin Braithwaite (Barcelona), Robert Skov (Hoffenheim), Pione Sisto (FC Midtjylland), Christian Gytkjær (A.C. Monza), Jonas Wins (FC København), Andreas Skov Olsen (Bologna) og Yussuf Poulsen (RB Leipzig).

 

betfair Sportsbook Odds på Danmark hos Betfair

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Southgates goodwill

Halvvejs inde i denne Nations League fører England gruppe A2 med et point til Belgien og og tre til Denmark. Ser man udelukkende på resultaterne, ser det altså godt ud for englænderne. Spilet på banen har dog været mindre opmuntrende.

England vandt deres første kamp i Island med 1-0, men den sejr kom efter en scoring på straffespark i overtiden. Få minutter senere brændte Island endda selv et straffespark. Herefter fuglte den ret så begivenhedsløse 0-0-kamp mod Danmark, hvor England ikke havde det store at byde på, indtil Jack Grealish kom på banen.

I seneste kamp blev det så til en flot 2-1-sejr over Belgien. England kom eller bagud med efter lidt over et kvarters spil, da Lukaku scorede på et straffespark begået af Eric Dier. England fik dog også et straffespark i første halvleg, da dommeren vurderede, at Thomas Meunier havde ulovligt fat i Jordan Hendersen. Dette scorede Marcus Rashford på.

Sejrsmålet kom efter 64 minutter, da Mason Mount skud fra kanten af feltet blev rettet af og sejlede i en bue op i det ene hjørne. Det er meget sympotmatisk for Englands spil, at deres mål i Nations League er kommet efter to straffespark og en afrettet afslutning. De har nemlig haft skræmmende svært ved at skabe de store chancer.

Grareth Southgate havde en meget defensiv indstilling til kampen mod Belgien, hvor England spillede med fem forsvarsspillere. Det bliver interessant at se, om Southgate skifter til fire i forsvaret mod Danmark og om han giver Jack Grealish den chance, som flere engelske medier mener, at han fortjæner efter sin Man of the Match-indsats mod Wales og gode indhop sidst England mødte Danmark.

 

Englands trup:

Målmænd: Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Burnley) og Dean Henderson (Manchester United) Forsvar: Kieran Trippier (Atlético Madrid), Kyle Walker (Manchester City), Joe Gomez (Liverpool), Eric Dier (Tottenham), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Tyrone Mings (Aston Villa), Michael Keane (Everton), Harry Maguire (Manchester United), Conor Coady (Wolverhampton Wanderers), Ben Chilwell, Bukayo Saka (Arsenal) og Ainsley Maitland-Niles (Arsenal) Midtbane: Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton), Jack Grealish (Aston Villa), Mason Mount (Chelsea), Harry Winks (Tottenham), Jordan Henderson (Liverpool) og Kalvin Philips (Leeds United) Angreb: Raheem Sterling (Manchester City), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Dominic Calvert-Lewin (Everton), Danny Ings (Southampton) og Tammy Abraham (Chelsea).

 

betfair Sportsbook Odds på England-Danmark hos Betfair

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Odds på England-Danmark

Som nævnt har England deres mangler, når det kommer til at skabe chancer. Det vil de formentlig også få problemer med mod et defensivt stærkt dansk hold. Sidst holdene mødtes, kunne England som nævnt slet ikke bryde det danske forsvar op.

Derfor mener vi, at et spil på under 2,5 mål på Betfairs Sportsbook til odds 1,75 er ganske godt odds. Med undtagelse af kampen mod Island har det danske angreb heller ikke sprudlet i Nations League, så der er lagt op til en kamp, hvor ét mål potentielt kan afgøre det.

Der er naturligvis gode chancer for, at der bliver scoret i kampen. Det virker bare usandsynligt, at det kommer til at udvikle sig til en regulær målmest.

 

Få odds 2,00 på at der scores i kampen med Betfair

Nye kunder hos Betfair kan få odds boost til 2,00 på, at der kommer over 0,5 mål i kampen. Det næsten en fordobling af det originale odds på 1,05. Man kan spille op til 300 kroner på væddemålet, så det bliver altså til en potentiel gevinst på 600 kroner.

For at modtage odds boostet skal man oprette sin nye konto med prokoden ZFBJ9Q. Derefter skal man spille på over 0,5 mål i England-Danmark med sit første spil. Det er som nævnt muligt at spille op til 300 kroner på dette.

Hvis det sker, vil man få sin indsats udbetalt til sin hovedkonto, mens gevinsten udbetales i form af et gratis spil. Man har 90 dage til at gøre brug af dette til min. odds 1,50.

 

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe