Unibet1Lørdag d. 17. januar 2015 kl. 14:30 spilles der DM i Indefodbold i Grenå Idrætscenter.

Det uofficielle DM i Indendørsfodbold er netop blevet afviklet, og her var det 1. Divisionsmandskabet Vejle BK, der løb med sejren. Det uofficielle DM i Indendørsfodbold er den turnering, som afvikles mellem holdene fra Superligaen. Hvis nogle af disse hold melder afbud, er kan hold fra 1. division eller 2. division overtage pladsen.

 

Odds på DM i Indefodbold her —>

Nu er det så blevet tid til det rigtige DM i Indefodbold, og her står titlen og skal afgøres mellem 10 mandskaber, der har kvalificeret sig til turneringen. Turneringen spilles i Grenå Idrætscenter, hvor der er plads til intet mindre end 1400 tilskuere.

Turneringen fløjtes igang kl. 14:30 og det koster 100 kr. pr. person i entre.

Odds på DM I Indefodbold

Du har naturligvis mulighed for at oddse på denne begivenhed, hvor du sikkert vil kunne finde flere bekendte navne. Bl.a. Superligaspilleren Martin Thomsen, som blev kåret til turneringens bedste spiller i Brøndyhallen for et par dage siden, vil være at finde til turneringen.

Hos Unibet har du mulighed for at oddse på det hele, lige fra puljevindere til bedste spiller, topscorer og selvfølgelig vinderen af turneringen.

Det er Saxo Bank holdet, der er favoritter til at vinde turneringen, og hvis du tror på en sejr til Saxo Bank holdet, der intet har med cykelsport at gøre, så kan du lige nu få pengene 3.25 gange igen. 2. Favoritten er MD Rustfri, som sniger sig op på odds 3.75 gange indsatsen igen, mens en favorit til 3. pladsen er L-tek, der lige nu giver pengene 5.00 gange igen.

Af andre hold deltager bl.a. Hobro Apotek, MBYG-SunCharter, Muremester Lars Broe og Min Købmand Thyborøn. Blanketgaarden og Torntoft & Mortensen.

Hvis du spiller via Unibet, så husk, at du også kan få en oprettelses bonus på hele 100 % helt op til 1000 kr. Det kan du få, hvis du følger vores overstående link.