Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Derby vs Hull City (Championship Playoff Semifinale – 1. kamp)

Vi spiller: Derby: Odds 2.55 (set hos bet365)

Kampstart: Lørdag d. 14. maj kl. 13.30

TV: TV3 Sport 2

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Første playoff-semifinale mellem Derby og Hull City

Derby og Hull er klar til oprykningsspillet i The Championship, hvor den første kamp spilles i dag kl. 13.30 i Derby.

Dette bliver Derbys sjette Championship-oprykningsspil, men statistikken er ikke med The Rams. Kun én gang er det nemlig blevet til oprykning via playoffs i de seks forsøg. Det var tilbage i 2006/07. Sidst Derby var i en playoff finale var i 2014, hvor Queens Park Rangers trak det længste strå med en 1-0 sejr.

Hull City har to gange tidligere været i playoffs i Championship, og den ene af disse resulterede i en oprykning tilbage i 2007/08.

Derby måtte se midtbanespilleren George Thorne udgå i sidste uges 0-1 nederlag til Ipswich med et dobbelt benbrud, og han er dømt ude indtil starten på næste sæson. Derudover skulle Derby have alle mand klar til kick off, ligesom Hull City også kan stille med samme hold som slog Rotherham 5-1 i sidste uge.

 

Dagens Spilforslag

Derby skal sikre et godt udgangspunkt før returopgøret d. 17. i Hull, så en sejr skal helst i hus her. Hull sluttede sæsonen på en fjerdeplads, mens Derby tog sig af femtepladsen, og kun få point skilte de to mandskaber, som i løbet af sæsonen også har været oppe og snuse til de direkte oprykningspladser. To meget jævnbyrdige mandskaber, men Derby har den mentale fordel før de to semifinalen.

I de to indbyrdes opgør i denne sæson, vandt Derby nemlig 4-0 hjemme og 2-0 ude mod Hull, så det kunne tyde på, at Derby har fundet opskriften til at slå Hull City.

Hull har været fantastiske på hjemmebane i denne sæson, hvor de er 15-7-1, men på udebane har The Tigers ikke gjort det halvt så prangende. Her er Hull 9-4-10 for sæsonen – ovenikøbet med en negativ målscore på 22-23. Hulls dårlige resultater på udebane taler ikke for en sejr her mod Derby på Pride Park, hvor The Rams kun har tabt 4 kampe hele sæsonen.

Vi spiller Derby-sejr i den første af de to semifinaler til odds 2.55.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Se flere odds på Derby vs Hull City

bet365 tilbyder et hav af odds-markeder på kampen mellem Derby og Hull, og herunder kan du se flere udvalgte real-time odds på kampen.

Indlæser...
Indlæser...

 

bet365-580x330