Odds på Danmark – Moldova – Kvalifikationskamp til VM i fodbold

Danmark levede op til forventningerne mod Israel, hvor det blev til en ret så sikker 2-0-sejr på udebane. Nu gælder det så en kamp i Herning mod upåagtede Moldova. Her tæller naturligvis kun en sejr for Kasper Hjulmands udvalgte. Danmark er da også tårnhøje favoritter, hvor man ser på odds på Danmark – Moldova. Vi har taget et kig på de to hold og vundet de bedste odds på kampen.

 

Odds på Danmark - Moldova hos United

 

Krav om sejr til Danmark

Danmark fik som nævnt en noget nær optimal start på VM-kvalifikationen med sejr i Tel Aviv. Israel er bestemt ikke noget dårligt mandskab, så det var en kamp, hvor Danmark på en dårlig dag kunne have tabt point.

Martin Braithwaites mål efter knap et kvarters spil gjorde det dog af med de værste bekymringer. Braithwaite brugte sin hurtighed til at komme først på en bold fra Jonas Wind. Derefter løftede han elegant bolden ind over Ofir Marciano i det israelske mål.

Der var dog perioder, hvor Danmark var under pres, men det blev aldrig for alvor farligt fra israelerne. Det blev det derimod, da Jonas Wind på flot vis sparkede bolden ind til 2-0 halvvejs inde anden halvleg.

Nu gælder det så en kamp mod Moldova, som på papiret er en betydeligt lettere modstander end Israel. Dette er første gang nogensinde, at det danske herrelandshold møder Moldova. Hjulmand ventes at ryste posen og skifte på flere pladser i forhold til kampen mod Israel, så er det bliver op til de nye folk at gribe chancen.

 

Danmarks trup:

Målmænd: Jonas Lössel (FC Midtjylland), Kasper Schmeichel (Leicester) og Frederik Rønnow (Schalke 04) Forsvar: Andreas Christensen (Chelsea), Henrik Dalsgaard (Brentford), Jannik Vestergaard (Southampton), Jens Stryger Larsen (Udinese), Joakim Mæhle (Atalanta), Joachim Andersen (Fulham) og Simon Kjær (AC Milan) Midtbane: Philip Billing (Bournemouth), Christian Eriksen (Inter), Mathias Jensen (Brentford), Daniel Wass (Valencia), Pierre Emile Højbjerg (Tottenham), Jens Jønsson (Cadiz), Christian Nørgaard (Brentford), Lasse Schöne (Heerenveen), Mikkel Damsgaard (Sampdoria) og Thomas Delaney (Dortmund) Angreb: Andreas Cornelius (Parma), Martin Braithwaite (Barcelona), Robert Skov (Hoffenheim), Jonas Wins (FC København), Andreas Skov Olsen (Bologna) og Yussuf Poulsen (RB Leipzig).

 

Odds på Danmark hos Unibet

 

Hvad kan vi forvente os af Moldova?

Da Moldova spillede deres EM-kvalifikationskampe i 2019 tabte de ni af deres ti kampe. Det lykkedes dem kun at vinde en af deres kampe mod Andorra med 1-0. Den anden blev tabt med samme cifre.

Det gik ikke meget bedre i Nations League C. Her var man i gruppe med Grækenland, Kosovo og Slovenien. Det resulterede i blot ét moldovisk point, som kom hjemme mod Kosovo.

I første runde af VM-kvalifikationen spillede Moldova så den kamp, hvor de på papiret havde de bedste muligheder for at hente point. Her var tale om hjemmekampen mod Færøerne.

Det lignede da også længe tre point til Moldova, da Ion Nicolaescu fra slovakiske Dunajska Streda bragte dem foran efter blot ni minutter. Meinhard Olsen spolerede dog festen med sin udligning til kampens resultat 1-1, som faldt efter 83 minutter.

Det er som nævnt Moldovas første møde med Danmark på dette niveau. De må da også ventes at få en hård aften på MCH Arena i Herning.

 

Moldovas trup:

Målmænd: Stanislav Namasco (Kesla), Alexei Koselev (Júbilo Iwata) og Dumitru Celeadnic (Sheriff Tiraspol) Forsvar: Alexandru Epureanu (Istanbul Basaksehir), Igor Armas (Voluntari), Veaceslav Posmac (Sheriff Tiraspol), Ion Jardan (Petrocub Hincesti),Vadim Bolohan (Milsami Orhei), Oleg Reabciuk (Olympiakos), Alexandr Belousov (Sheriff Tiraspol), Daniel Dumbravanu (Genoa) og Igor Arhirii (Milsami Orhei) Midtbane: Artur Ionita (Benevento), Vadum Rata (Chindia Targoviste), Mihail Caimacov (Koper), Catalin Carp (Tambov), Andrei Cojocari (Petrocub Hincesti) og Ion Dragan (Milsami Orhei) Angreb: Alexandru Bejan (Petrocub Hincesti), Alexandru Antoniuc (Milsami Orhei), Vitalie Damascan (RKC Waalwijk), Ion Nicolaescu (Dunajska Streda), Virgiliu Postolachi (Vendsyssel FF) og Marius Iosipoi (Veles Moskva).

 

Odds på Danmark - Moldova hos Unibet

 

Odds på Danmark – Moldova

Danmark er ikke overraskende ret så massive favoritter, når det går løs mod Moldova i Herning. Dermed er der ikke den stor værdi at hente i at spille lige på på en dansk sejr.

En måde at udligne niveau forskellen på er naturligvis ved brug af et handicapspil. Der er selvsagt bedre odds at hente, hvis Moldova har et par mål på spring.

Man kan også vælge at kaste sin kærlighed på et spil omhandlende mål i kampen. Her har Unibet også en stribe spil, som man kan kaste sig over.

 

Danmark – Moldova: Spilforslag

Vi mener, at der bør være gode muligheder for, at Danmark scorer over 3,5 mål i kampen. Tager man et kig på Moldovas EM-kvalifikationskampe, så skete det hele fire gange, at de lukkede fire mål ind.

De gjorde det to gange mod Tyrkiet og så en gang mod Albanien og Frankrig. Danmark er umiddelbart et bedre hold end både tyrkerne og albanerne, så fire danske scoringer bør bestemt være realistisk.

Dette er som nævnt også en kamp, hvor Kasper Hjulmand kan vælge at skifte i startopstillingen. Det betyder, at der kommer et par folk ind, som vil være ivrige efter at vise, at de hører til i startopstillingen.

 

Spil og få 100 kroners live free bet på VM-kvalen med Unibet

Nye spillere hos Unibet kan modtage et live free bet på 100 kroner, når de spiller 100 kroner før kampstart. Man vil have mulighed for at benytte dette free bet på live fodbold – heriblandt VM-kvalifikationskampene.

Der er ikke noget minimumsodds forbundet med det kvalificerende væddemål, så her kan man altså frit vælge. Man kan med andre ord vælge at spille 100 kroner på sejr til Danmark, og derefter modtage sit live free bet på 100 kroner.

Når det kommer til det kvalificerende væddemål er der intet minimumsodds. Der vil sige, at man frit kan vælge, hvad man vil spille på. Her kan man eksempelvis vælge at spille på, at Danmark scorer mindst fire gange mod Moldova. Man kan naturligvis også vælge at spille to eller tre mål eller et helt tredje væddemål.

Man skal have benyttet sit live free bet inden for en periode på ti dage. Man skal desuden være opmærksom på, at det kvalificerende væddemål skal foretages med rigtige penge. Dette tilbud vil være gyldigt til 31. marts klokken 23.59.

Unibet kan til enhver tid annullere kampagnen, og deres generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende.

 

Få 100 kr live free bet med Unibet