Indlæser...

Fredag aften skal vi endnu engang stifte bekendtskab med et af de nye initiativer fra Premier League, fredagskampen. I denne runde er det ingen ringere end Chelsea og Liverpool der tørner sammen.

De to mandskaber har ikke været i kamp i Europa i denne uge, og derfor bør det være to hold med fuld energi vi ser på banen.

Specielt Liverpool har været flyvende med masser af mål i de første kampe, omend defensiven ikke har vist samme styrke. Chelsea har også haft en rigtig god sæsonstart med 3 sejre og én uafgjort. Specielt Diego Costa har vist stor styrke i de første fire kampe, om end Costa også har fået tre gule kort i de fire første kampe.

Et rødt kort til Costa i kampen mod Liverpool er da også helt nede i odds 26.00 hos bet365.

 

Spil på Chelsea vs Liverpool med høje odds her ->>

 

Kan brandvarm Costa score igen, igen?

Diego Costa har været som forvandlet i denne sæson. I de første fire kampe er det blevet til fire mål, og flere brændte muligheder der nemt kunne have givet Costa 2-3 mål mere. Costa har vist rigtig god form, og det kan i den grad ses i oddset på Costa mål hos bet365.

Diego Costa giver således blot pengene 2.25 gange igen hvis han scorer i kampen. Det er noget lavere end Liverpools bedste bud på en målscorer, Daniel Sturridrige der giver pengene 2.75 gange igen hvis han scorer i kampen.

Costa scorede begge Chelseas mål i kampen mod Swansea, og skulle Costa gøre den kunst efter, kan du hente høje odds 7.50 hos bet365. Skulle Costa gå målamok og score mindst 3 mål i kampen kan du score hele odds 29.00.

Hos Liverpool har specielt Lallana vist god form, og et mål fra den offensive midtbanespiller giver faktisk pengene hele 4.75 gange igen.

 

Bookmakerne tror på masser af mål

Både Liverpool og Chelsea har scoret 9 mål i sine første 4 kampe. Der er altså blevet scoret godt med mål hos begge hold, samtidig med at defensiven også har vist svagheder. Specielt for Liverpool der har lukket hele 7 mål ind i de første 4 kampe.

Derfor er det måske heller ikke så underligt at bookmakeren bet365 tror på mange mål. Du kan således lige nu få odds 1.70 på mere end 2.5 mål. Det stinker af mål, og ikke bare tre mål. Bet365 giver fx. blot odds 2.62 på mere end 3.5 mål i kampen mellem  Chelsea og Liverpool.

Når der i den grad forventes mange mål hos bookmakerne, kan man med fordel se på muligheden for at gå modsat markedet og spille på få mål.

Tror du fx. at de to mandskaber kommer sløvt ud til kampen, kan du hente odds 3.25 på at der står 0-0 ved pausen. Rammer de to mandskaber helt forbi i alle 90 minutter kan du hente høje odds 13.00 – Et langskud for en tier?

 

Indlæser...

 

Premier-League-logo