uefa-champions-leagueTirsdag d. 17  marts er det blevet tid til returopgøret i Champions League mellem Chelsea og Galatasaray. Den første kamp endte som bekendt 1-1, og det er derfor en helt lige kamp der er i vente i London.

Chelsea har generelt været rigtig stærke i denne sæson, men i sidste runde af Premier League tabte Chelsea hovedet, da det blev til et nederlag på 1-0 ude mod Aston Villa. Chelsea fik to røde kort i kampen, men det kommer som bekendt ikke til at have nogen indflydelse på opgøret mod Galatasaray.

Chelsea er da også store favoritter til at vinde kampen, og Scandic Bookmakers giver lige nu odds 1.35 hvis Chelsea vinder kampen. Skulle Galatasaray vise styrke og vinde på udebane, så kan du lige nu hente odds 7.50 på Scandic Bookmakers.

Skulle det hele ende uafgjort, så kan du lige nu få odds 4.50 på Scandic Bookmakers. Husk at du som ny kunde hos Scandic får helt op til 750 kroner i velkomstbonus. Regler og vilkår gælder.

 

 

Gå til Scandic Bookmakers for at oddse på kampen her

 

De bedste odds på Chelsea vs Galatasaray

 

Chelsea vinder hjemme til odds 1.35 på bet365

Kampen ender uafgjort til odds 4.50 på bet365

Galatasaray vinder kampen til odds 7.50 bet365

 

Få odds 3.60 på Chelsea sejr ved at spille på handicap

 

Bookmakerne forventer altså en sikker sejr til Chelsea, og det betyder at du skal op og spille handicap for at score et højt odds på en Chelsea sejr. Således kan du få hele odds 3.60 hos Scandic Bookmakers hvis Chelsea vinder med 3 eller flere mål. Tror du at Chelsea vinder en lille sejr, så kan du hente odds 1.95 på at de vinder med 2 eller flere mål.

Tror du mere på at Galatasaray kan få minimum uafgjort, så kan du få odds 2.95 hvis Galatasaray får minimum uafgjort. Vil du du gerne have endnu mere sikkerhed, så kan du spille på at Galatasaray vinder kampen ved at være foran med to fra start. Gør du det kan du få odds 1.615 på at Galatasaray vinder kampen på Scandic Bookmakers.

Gå til Scandic Bookmakers for at bette på kampen

 

Få odds 4.50 på Torrest som første målscorer

 

Til kampen kan du naturligvis også spille på hvem der scorer kampens første mål. Er det Torres der åbner ballet, så kan du hente odds 4.50 på Scandic Bookmakers. Skulle Torres score mere end ét mål i kampen, så kan du lige nu hente odds 5.20. Tror du mere på at det er Galatasaray  der scorer kampens første mål, så kan du hente odds 10.00 på at Drogba scorer kampens første mål mod sin gamle klub.

Tror du mere på Eden Hazard kan score kampens første mål, så kan du hente odds 6.00. Tror du mere på at det er gamle Frank Lampard der åbner ballet, så kan du lige nu score odds 7.50.

Gå til Scandic Bookmakers for at bette på kampen

 

Spil på ciffertips og scor et kæmpe odds

 

Hos Scandic Bookmakers kan du naturligvis også spille på hvad kampen ender. Er du en af dem der tror at Galatasaray løber med sejren, så kan du fx få odds 151.00 hvis Gala vinder kampen  med 3-0. Tror du mere på at Chelsea løber med sejren, så kan du fx få odds 8.50 på at Chelsea vinder kampen med 3-0. Tror du ikke at der bliver scoret helt så mange mål, så kan du få odds 23.00 på at Galatasaray vinder med 2-1 og tilsvarende odds 8.50 hvis Chelsea skulle vinde kampen med 2-1.

Kampen bliver spillet tirsdag klokken 20.45 dansk tid og kan naturligvis ses live på TV3+.

* Regler og vilkår er gældende