Odds på Brøndby og FCK i Stay and Play Cup

Brøndbys Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm og FCKs Mohamed Daramy har begge nået Stay and Play Cups semifinaler. Stay and Play Cup er en FIFA-turnering, som EA har stablet på benene. Formålet med turneringen er at samle penge til velgørenhed samt at minde folk om, at de bør holde sig inden døre. Her er Lindstrøm og Daramy kommet i hver deres semifinale. Dermed er der altså mulighed for, at vi kan få et New Firm, når der skal spilles finale søndag klokken 20:30. Først skal de dog klare hver deres svenske modstander i semifinalerne.

 

 

Odds på Stay and Play hos Onside Betting

Fodbold – FIFA Esports Stay and Play Cup

 

 

Odds på Stay and Play Cup

Den danske bookmaker Onside Betting har odds på Stay and Play Cups kampe. Den første af disse spilles mellem Brøndbys Jesper Lindstrøm og Djurgårdens’ Jesper Karlström. Karlström slog Liverpool-stjernen Trent Alexander-Arnold ud i kvartfinalen efter en dramatisk kamp. Der stod 2-2 efter 90 minutter. Dermed måtte kampen i Golden Goal for at finde en vinder. Her var det altså Djurgårdens-spilleren, som trak det længste strå.

I sin semifinale mødte ‘Jobbe’ Justin Kluivert. Danskeren var storfavorit, men det Romas kantspiller, som kunne bringe sig foran kort inden pausen. I anden halvleg var ‘Jobbe’ dog kommet i omdrejninger. Danskeren scorede fire gange i træk og bragte sig foran med 4-1. Kampen endte med en sikker 5-2-sejr til ‘Jobbe’ og Brøndby. ‘Jobbe’ er endnu engang Onside Bettings favorit mod Karlström. Danskeren giver odds 1,47, mens Karlström giver 3,95. Uafgjort giver odds 5,05. De to mødes søndag den 19. april klokken 19:00.

Får vi New Firm i finalen?

I den anden semifinale skal FCKs Mohamed Daramy forsøge at slå AIKs Nabil Bahoui. Der er med andre ord tale om endnu et dansk-svensk opgør. Bahoui slog Manchester City-stjernen Phil Foden i sin ottendedelsfinale med 2-1. Herefter imponerede han med en 4-0-sejr mod Lyons brasilianske midtbanespillere Bruno Guimaraes. Det er værd at bemærke, at Guimaraes eller i kampen forinden havde banket Atletico Madrid-stjernen Joao Felix med hele 6-2.

Dermed får danske Mohamed Daramy efter alt dømme hænderne fulde i semifinalen. FCK-kanten har dog også tanket en del selvtillid i løbet af turneringen. Han bankede Ajax’ amerikanske høreback Sergino Dest med hele 7-2 i ottendedelsfinalen. I kvartfinalen fik danskeren god modstand i form af Portos Fabio Silva. Daramy kom foran kort efter starten på opgøren. Det stod dog 1-1 ved pausen. Herefter gentog Daramy bedriften af første halvleg ved at score lige efter starten på anden halvleg. Det blev til et mål mere mod slutningen af kampen, som altså sluttede 3-1 til Daramy og FCK. Kampen mellem Daramy og Bahoui vil blive spillet umiddelbart efter Brøndby-Djurgårdens. Daramy går ind til kampen som underdog til odds 2,55, mens hans svenske modstander giver odds 1,95. Uafgjort giver odds 4,55.

Får vi en ren svensk finale, vil det naturligvis blive det famøse Tvillingderby mellem de store rivaler Djurgårdens og AIK. Det opgør er historisk set kendt for at være en yderst intens affære, som vi kender det fra Københavns New Firm. Der er selvsagt også den tredje mulighed, at det bliver en dansk/svensk-finale, som oddsene antyder.

 

 

Odds på Brøndby og FCK hos Onside Betting

Fodbold – FIFA Esports Stay and Play Cup

 

 

Stay and Plays turneringsformat og regler

Stay and Play Cup startede med at have 20 deltagende klubber. Disse er som nævnt nu skrumpet ned til fire. Hver af disse klubber repræsenteres af en dens spillere fra førsteholdet. Forurden det faktum, at de er skandinaviske, har de fire hold i semifinalerne også noget andet til fælles. Det var nemlig de fire hold, som kvalificerede sig til de ottendedelsfinalerne via play-off-kampe. De øvrige 12 holds pladser var givet på forhånd.

Formattet i de semifinalerne og finalen er det samme som hidtil. Hver kamp spilles med spillerens eget hold. Der bruges en spilversion, hvor alle spillere på holdet har en rating på 85. Det sikrer, at alle har ens forudsætninger. Hvis kampens vinder ikke er fundet efter 90 (virtuelle) minutter, skal kampen i Golden Goal. Hvis der stadig ikke er fundet en vinder, få vi straffesparkskonkurrence.

Følgende hold og spillere har taget del i Stay and Play Cup: AIK (Nabil Bahoui), Ajax (Sergino Dest), Atletico Madrid (Joao Felix), Brøndby (Jesper Lindstrøm), Chelsea (César Azpilicueta), Djurgårdens (Jesper Karlström), Dortmund (Achraf Hakimi), FCK (Mohamed Daramy), Liverpool (Alexander Arnold), Lyon (Bruno Guimaraes), Manchester City (Phil Foden), Porto (Fabio Silva), PSG (Juan Bernat), Real Madrid (Vinicius Junior), Roma (Justin Kluivert) og Tottenham (Serge Aurier).

 

 

Odds på Stay and Play hos Onside Betting

Fodbold – FIFA Esports Stay and Play Cup

 

 

Hvor kan man se Stay and Play

Man kan følge Stay and Play hos EA Sports via deres Twitch. Her kan man følge søndagens, og dermed altså også Brøndbys og FCKs semifinaler samt finalen. Hvis man linker sin egen Twitch-profil til sin EA-konto har man desuden mulighed for at score FUT20-point, hvilket naturligvis er en pæn bonus. Man kan læse mere om turneringen hos EA Sports.

Man kan desuden også følge Stay and Play på Viaplay.

 

 

Onside Betting logo