Indlæser...

 

Så skal vi endelig til det igen. Champions League anno 2016/17 skydes officielt igang tirsdag d. 13. september med hele otte kampe. I denne artikel har vi valgt at fokusere på kampen mellem Barcelona og Celtic der vises på tv3+ klokken 20.45.

Barcelona er naturligvis kampe favoritter forud for kampen, og bookmakeren bet365 giver da også sølle odds 1.10 hvis Barcelona hiver sejren hjem.

Og hvorfor skulle de ikke gøre det, tænker du måske?

Tja, søndag aften spillede Barcelona mod Alaves i den bedste spanske række. En kamp hvor Barcelona var endnu større favoritter og alligevel endte med at tabe.

Det er kun to dage før kampen mod Celtic spilles, og Barcelona forsøgte da også at spare en del spillere i kampen. Det på trods. blev både Messi, Iniesta og Suarez sendt på banen i anden halvleg for vinde kampen – til ingen verdens nytte.

Celtic havde omvendt en rigtig god optakt i weekenden, da de vandt hele 5-1 over Rangers i Old Firm. Tror du på at Celtic kan vinde over Barcelona tirsdag aften kan du hente hele odds 29.00.

Spil på Barcelona vs Celtic på bet365 her ->>

 

Mere end 200 forskellige odds på kampen

Udover at spille på 1×2, kan du hos bet365 finde mere end 200 forskellige væddemål på kampen. For de fleste spillere er det ikke aktuelt at oddse på at Barcelona vinder til odds 1.10. Dertil er oddset simpelthen for lavt.

Derfor er det populært at kigge på handicap odds. I nedenstående kan du se et udvalg af de væddemål du finder på Barcelona vs Celtic på bet365.

Indlæser...

 

Som det fremgår af listen er selv en handicapsejr til Barcelona ikke noget du bliver rig på. Skulle Barcelona vinder med 2 eller flere mål, får du således kun pengene 1.22 gange igen.

Hos bet365 har man rent faktisk sat linjen på -3 til Barcelona. Det vil sige at bet365 forventer at Barcelona vinder kampen med mindst 3 mål. Det betyder omvendt også, at du kan få odds 2.20 på at Celtic vinder kampen ved at være foran 3-0 fra start.

I weekends kamp mod Alaves var MSN (Barcelonas 3 angribere, red.), alt andet end i målform. Her på redaktionen så vi selv kampen, og normalt havde MSN banket 2-3 mål ind med de muligheder de havde i de sidste 30 minutter af kampen.

Men sådan gik det altså ikke, og man må nok forvente at MSN igen er klar finde målformen. Derfor kan du med fordel se mod målscorere i kampen. Det er dog ikke tårnhøje odds at hente. Faktisk får du blot odds 1.25 på at Suarez scorer et mål i kampen.

Højeste odds på MSN får du på Neymar der giver pengene 1.50 gange igen. Hvis vi tager de danske briller på, kan vi nævne at Erik Sviatchenko fra Celtic giver pengene 23.00 gange igen hvis han scorer i kampen. Er det første mål han banker ind, er der hele odds 81.00 at hente – Et frækt langskud for en tiér måske?

 

Masser af mål giver højere odds

Det er næppe fordi det kommer som den store overraskelse at flere mål giver højere odds. Det er naturligt afstemt med risikoen for at der bliver scoret mange mål. Men netop når vi snakker Barcelona, er det ofte før set at de tre angribere har mindst 2 mål i posen når først de går i gang.

Skulle Suarez fx. score to eller flere mål, er oddset nu oppe på 1.95.

Det samme gør sig også gældende hvis du ønsker at spille på det samledede antal mål i kampen mellem Barcelona og Celtic i Champions League. Således kan du hele odds 15.00 hvis der bliver scoret mere end 7.5 mål i kampen.

 

Se mere end 200 odds på kampen her

 

 

Champions-League-cl