Neale Cousland / Shutterstock.com
Neale Cousland / Shutterstock.com

Natten til fredag klokken 01.00 dansk tid skal danske Caroline Wozniacki forsøge at spille sig i finalen ved US Open 2016. I semifinalen venter tyske Angelique Kerber. Kerber der lige nu nummer to på verdensranglisten, så der venter en hård opgave.

I semifinalen er Caroline igen tilbage i rollen som underdog, og hos bookmakeren 888Sport kan du lige nu hente flotte odds 3.00 på sejr til Caroline. Tror du mere på Angelique Kerber som vinder, kan du hente odds 1.35 hos 888Sport.

Spil på Wozniacki vs Kerber her ->>

 

Caroline Wozniacki vs Angeligue Kerber

I kvartfinalen spillede Caroline en fantastisk omgang tennis, men det på trods, er hun altså langt fra favorit i semifinalen mod Angelique Kerber. Selv om Caroline har spillet et fantastisk US Open i år, er hun i bookmakernes øjne, stadigvæk hæmmet af de seneste to års spil.

Caroline har som bekendt ikke spillet sig i en semifinale siden september 2014, hvor hun sjovt nok også var i US Open semifinalen.

Angelique Kerber her derimod vist flot spilet i lang tid, og er da også kravlet helt op på en placering som verdens anden bedste tennisspiller, kun overgået af Serena Williams. Det er derfor ikke så underligt, at den tyske stjerne er favorit forud for opgøret.

 

Masser af odds på US Open semifinalen

Er du all in på Caroline, kan du få hele odds 5.30 på at Caroline vinder kampen i to sæt som hun gjorde i semifinalen.

Og er du overbevist om at Caroline vinder, men ikke nødvendigvis i 2 sæt, kan du få hele odds 6.40 på at Caroline vinder med 2-1.

Gider du ikke vente på at kampen bliver spillet færdig før dit odds bliver afgjort, kan du også spille på udfaldet af første sæt. Igen er Kerber naturligvis favorit, og giver således odds 1.49 på at hun vinder første sæt. Caroline derimod giver odds 2.65 hvis hun vinder første sæt.

Vil du hellere spille på antal partier i første sæt, kan du naturligvis også det hos 888Sport.

Du kan fx. spille på at der bliver spillet mindst 12.5 partier i første sæt til hele odds 7.50. Det betyder at første sæt skal ende 7-6 til enten Caroline eller Kerber.

Du finder et hav af odds på US Open kvartfinalen hos 888Sport. Husk også at hente din velkomstbonus på 100% op til 1.200 DKK som du bliver tilbudt igennem odds.dk.

Spil på US Open og få 1.200 DKK i bonus her ->>