Danske Spil er klar med odds på Årets Kok og Årets Tjener

Hos bookmakeren Danske Spil er de ved at varme op til danmarksmesterskaberne i gastronomi, og hvis du er en haj til madlavning og servering, så er der seriøse summer at hente. Der er nemlig rig mulighed for at placere odds på Årets Kok og Årets Tjener.

Umiddelbart ligner det, at der er et par sjællandske talenter, som er foran de øvrige konkurrenter. Hele Danmarks bookmaker har i hvert fald udråbt Kristoffer Ringsing fra Matrikel 1 som forhåndsfavoritten til at vinde Årets Kok, mens Nicolai Martens fra Restaurant Kong Hans Kælder og Kim Thygesen fra Les Trois kommer til at kæmpe en hård kamp om at blive Årets Tjener.

 

Odds på Årets Kok og Årets Tjener her
*Find spillet her; Flere Sportsgrene -> Underholdning -> Danmark -> Årets Kok/Tjener

 

Odds på Årets Kok

Som nævnt i indledningen så har Danske Spil udråbt Kristoffer Ringsing som den store favorit til at sikre sig titlen som Årets Kok i 2019. Han kommer dog til at få hård konkurrence fra både Marc Foged Stickmarr, Samat Wibunnattiphong, Michael Tønner Stokholm, Benedix Sixhøj Laursen, Michael Nørtoft og Bjarke Jeppesen. Der er derimod ikke den store tvivl om, at Benjamin Teilmann, Christopher Kristensen og Tobias Statager i bedste fald må se sig selv som store underdogs i konkurrencen.

Konkurrencen forløber i øvrigt på den måde, at hver kok skal stå for deres egen tre-retters-menu til tolv personer. Det har de cirka 6½ time til at gøre, og de får hjælp af en assistent under hele processen. De fem finalister vil modtage en kurv med råvarer dagen før finalen af konkurrencen. Det er disse ingredienser som skal bruge til at sammensætte deres smagfulde menu.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Odds på Årets Kok hos Danske Spil

Indlæser odds…

OBS: Vi sender dig videre til bookmakeren Danske Spil

 

Odds på Årets Tjener

Sideløbende med Årets Kok skal vi så også have fundet Årets Tjener. Her har Danske Spil mest af alt tiltro til Nicolai Martens og Kim Thygesen, men man skal bestemt ikke afskrive Karina Grand Kannegaard. Det bliver derimod mere end svært for både Puk Maria Engebæk Overgaard og Kristine Slott Olesen at snuppe sejren.

Mens kokkene står og sveder ude i køkkenet, så skal finalisterne i Årets Tjener altså servere fra i alt to forskellige køkkener. Dette bliver afgjort via en lodtrækning. Finalen bliver afviklet lørdag den 2. februar i Herning, hvor messecenteret ligger køkken til under Formland-messen. Konkurrencen er arrangeret af 3F og HORESTA.

Odds på Årets Tjener hos Danske Spil

Indlæser odds…

OBS: Vi sender dig videre til bookmakeren Danske Spil

 

Hvad siger oddssætterne?

Oddssætteren hos Danske Spil hedder Jeppe Dupont, og han er en kæmpe fan af konkurrencen. I samarbejde med et par gastronomiske eksperter har de derfor valgt at udbyde odds på Årets Kok og Årets Tjener. Det har der i øvrigt også været i både 2018 og 2017, så dette er slet ikke et nyt marked for bookmakeren. Danskerne går mere og mere op i god mad samt servering, så der er bestemt stor interesse for dette event. Han havde følgende at sige om weekendens finale.

”Danmark er i en gastronomisk guldalder, og titlen som Årets Kok og Årets Tjener, er noget vi følger med i hos Danske Spil. Derfor har vi i samarbejde med eksperter på feltet, udarbejdet nogle odds som vi tror, der er publikum til. Vi håber ikke der kommer for meget røg i køkkenet, og ønsker spillerne og deltagerne held og lykke”, siger oddssætteren hos Danske Spil Jeppe Dupont.

 

Odds på Årets Kok og Årets Tjener her
*Find spillet her; Flere Sportsgrene -> Underholdning -> Danmark -> Årets Kok/Tjener