bif_logoDansk fodbold fik tirsdag aften en smagsprøve på hvad cypriotiske hold kan levere på dansk græs, da APOEL overraskende slog FC Midtjylland 2-1 i Herning. Ganske vist er der på papiret stor forskel på APOEL og Omonia, og Brøndby indtager da også klart favoritrollen før opgørene mod Omonia, men der tales om begyndende krise i Brøndby ovenpå en svag start på Superligaen, og de hårdt prøvede Brøndby-spillere kommer formentligt på en hård opgave mod Omonia.

Det første opgør spilles på Brøndby Stadion torsdag d. 30. juli, hvor Vestegnens fodboldflagskib foran egne fans skal forsøge at sikre sig det bedst tænkelige udgangspunkt før returkampen på Cypern.

Bet365 giver odds 1.80 på Brøndby, mens der er odds 4.50 på Omonia. Uafgjort giver pengene 3.50 gange igen.

Kampen vises direkte på 6’eren kl. 20.00.

 

Odds på Brøndby vs Omonia >>

 

Udvalgte odds på Brøndby vs Omonia

* Alle odds er fundet hos Bet365

 

1X2:

Brøndby: 1.80

Uafgjort: 3.50

Omonia: 4.50

 

Dobbeltchance:

1X: 1.16

X2 : 1.90

12: 1.28

 

Kvalificerer sig:

Brøndby: 1.53

Omonia: 2.37

 

Over/Under 2,5 mål:

Over: 2.25

Under: 1.61

 

Se alle odds på Brøndby vs Omonia >>

 

Odds-optakt: Brøndby vs Omonia Nicosia

Omonia Nicosia er klar til tredje kvalifikationsrunde efter samlede sejre over henholdsvis Dinamo Batumi fra Georgien og Jagiellonia Bialystok fra Polen. I første runde tabte Omonia 1-0 i Georgien, men slog derefter Dinamo Batumi med 2-0 hjemme, og i anden runde blev det først til 0-0 i Bialystok og derefter en smal 1-0 sejr hjemme på Cypern. Ikke overbevisende resultater, men nok til nu at få chancen for en plads i gruppespillet. Det kræver dog at man besejrer Brøndby over to kampe.

Omonia må forventes at komme ud for et veritabelt stormløb på Brøndby Stadion torsdag aften, når de Vestegnens helte foran det altid entusiastiske hjemmepublikum skal forsøge at tilspille sig et fordelagtigt udgangspunkt før returopgøret på Cypern.

Selv om Brøndby ikke er kommet specielt godt fra start i Superligaen, fornemmer man, at der er langt mere kvalitet i dette Brøndby-hold, end de to 2-1 nederlag til AGF og OB vidner om. BIF har forstærket sig med tilgangen af Magnus Eriksson og senest Ronnie Schwartz, som man håber når at blive spilleberettiget inden kampstart.

Thomas Kahlenberg er blevet langtidsskadet for Brøndby, og der hersker endnu usikkerhed om Daniel Agger bliver klar til morgendagens kamp. Agger, som kun har spillet én kamp (i 2-1 nederlaget til AGF i Aarhus) for BIF i denne sæson, er selvsagt en vigtig brik for Brøndby, og om han når at blive klar må tiden vise.

 

Hradecky: – Vi skal ikke undervurdere dem

Brøndbys målmand Lukas Hradecky er derimod klar til start, og den eftertragtede keeper – som snart kan være tabt for Brøndby – forventer da også en svær opgave mod Omonia:

“Vi får forhåbentlig lige så mange chancer som mod OB i søndags, så vi skal blive bedre til at udnytte dem. Det ville være et perfekt udgangspunkt at skulle til Cypern med et eller to mål i bagagen, for det bliver helt sikkert en svær kamp på et varmt og hektisk stadion”, siger han til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

“Men vi skal samtidig være meget fokuserede i defensiven, og jeg koncentrerer mig som altid meget om at holde clean sheet, hvilket jo også er vigtigt i de her kvalifikationskampe, hvor man også har en returkamp at tænke på – og hvor udebanemål kan blive afgørende”.

Han understreger også, at det er vigtigt ikke at undervurdere de undertippede cypriotere:

“I og med at de er med i Europa League, har de en åbenlys styrke, men jeg ved ikke meget om dem, må jeg indrømme. Vi så, at FC Midtjylland tabte til det cypriotiske mesterhold i går, så vi skal bestemt ikke undervurdere holdene dernedefra – det er vi meget fokuserede på”, siger Lukas Hradecky.

Den cypriotiske liga starter først d. 22. august, og Omonia Nicosia har derfor ikke mange betydningsfulde kampe i benene. Det må forventes, at de endnu er et stykke fra topformen, og når man dertil lægger, at Omonia ikke har vundet på udebane i deres seneste syv udekampe, ligner det unægteligt en Brøndby sejr.

Bet365 giver odds 1.80 på BIF-sejr mod Omonia, og hvis du tror Lukas Hradecky får held med at holde et clean sheet er der måske værdi i odds 7.50 på 2-0 eller hele 15.00 på 3-0?

 

 

Odds på Brøndby vs Omonia >>

 

bet365-580x330