Sæsonen nærmer sig sin afslutning. Liverpool har nu sikret sig mesterskabet, men der er heldigvis stadig flere trofæer at kæmpe om for de andre engelske hold. To af de hold, som stadig har meget at spille om gennem resten af sæsonen er Manchester-klubberne City og United. City måtte se Liverpool løbe væk med titlen, men de har stadig Champions League og FA Cuppen i kiggerten. De har naturligvis allerede vundet Liga Cuppen i denne sæson. Manchester United er blandt favoritterne til at vinde Europa League, mens også de er med i FA Cuppen. Der skulle med andre ord være gode chancer for at der kommer noget sølvtøj til Manchester. Spørgsmålet er bare, hvor meget det bliver til? Det kan man oddse på hos bookmakeren Unibet.

 

 

Unibet Opret dig hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Odds på trofæer til Manchester-klubberne

City har som nævnt allerede vundet et trofæ i år, og United er stadig på jagt efter sæsonens første titel. De kommer som nævnt til konkurrerer direkte med hinanden i FA Cuppen, mens de er i hver derers turnering i Europa. Forskellen på dem er, at City ikke længere har det store at spille for i ligaen, mens United er tvunget til satse på flere fronter. De europæiske turneringer ventes ikke at starte op igen før til august, hvor Premier League efter planen bør være færdigspillet. Dermed er det i første omgang FA Cuppen, som det drejer sig om for begge mandskaber.

 

Odds på trofæer til Manchester City

Manchester City vandt Liga Cup-finalen tilbage i starten af marts, da man slog Aston Villa med 2-1 i en overraskende tæt finale. Det var Citys syvende sejr i Liga Cuppen og deres tredje i streg, hvilket naturligvis er meget imponerende. Deres fordel i disse turneringer er, at deres trup er meget bred, hvilket giver dem en stor fordel. Manchester City står i skrivende stund til at blive udelukket fra europæisk fodbold de næste to år.

Derfor er ligaen i og for sig ligegyldig, nu hvor Liverpool har sikret sig mesterskabet. Dermed bliver næste punkt på dagsordnen for City FA Cuppen. Denne vandt man også for to år siden, da man udraderede Watford med 6-0 i finalen. Nu skal de så forsøge at sikre klubbens 7. FA Cup, hvilket ville bringe dem op på siden af Aston Villa og Liverpool. Næste skridt på vejen mod det mål bliver kvartfinalen mod Newcastle, hvor City naturligvis er storfavoritter til at gå videre.

Champions League er topprioriteten

Med truslen om udelukkelse fra Europa hængende over hovedet er det nok ikke for meget at sige, at Champions League i år er mere vigtig end nogensinde for City. Det er ingen hemmelighed, at turneringen er deres helt store mål. År efter år har de fejlet i jagten på trofæet med de store øre, men i år ser det godt ud for dem. Deres hidtil bedste resultat er en semfinale tilbage i 2015/16, hvor man røg ud til Real Madrid. Netop Real Madrid er også Citys modstander i ottendedelsfinalerne. Den første af diss endte med en 2-1-sejr til City i Madrid. Det ser altså ganske fornuftigt ud for City i forhold til returopgøret.

Hos Unibet er der odds 6,00 at hente, hvis man tror, at City vinder både FA Cup og Champions League og dermed i alt tre trofæer. Tror man, at det kun lykkes dem at hente et af de sidste to, får man odds 1,85 hos Unibet. Hvis City kun ender med at vinde Liga Cuppen er der odds 2,50 at hente. Det hænger naturligvis sammen med, at City som nævnt er storfavoritter til at vinde FA Cuppen.

 

 

Unibet Odds på trofæer til Manchester City

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Odds på trofæer til Manchester United

Et af de hold, som Manchester City formegentlig skal kampe om FA Cuppen imod er rivalerne Manchester United. United er ligesom City nemlig turneringens kvartfinaler. Her hedder Uniteds modstander Norwich, hvilket bør være en overkommelig opgave for de røde djævle. United har gang i, hvad der må betegnes som værende en middelmådig sæson, men det lader til, at de slutter stærkt af. Det begyndte for alvor at gå godt for United, da man i slutningen af januar hentede Bruno Fernandes i Sporting. Han har bidraget med flere vigtige mål og assists. Men relativt let modstander i form af Norwich er United naturligvis også blandt favoritterne til at vinde FA Cup, hvor City og enten Leicester eller Chelsea må ventes at blive deres hårdeste konkurrenter.

I Europa League står United allerede med mere end det ene ben i turneringens kvartfinaler. I sin første ottendedelsfinale slog man nemlig østrigske LASK med hele 5-0 på udebane. Det er dermed svært at se, hvordan de skulle kune smide den føring væk hjemme på Old Trafford. Her får United dog hård konkurrence i form af hold som Wolverhampton, Sevilla, Bayer Leverkusen og Inter. Til trods for den hårde modstand er United dog fortsat favoritter til at vinde Europa League.

Der er odds 23,00, hvis man tror, at United vinder begge turneringer. De er som nævnt favoritter i Europa League. De har desuden allerede vist tre gange i denne sæson, at de formår at slå City, som må formodes at være den største konkurrent i FA Cuppen. Hvis man tror, at United vinder et af disse trofæer, er der odds 3,20 at hente hos Unibet. Såfremt United ingen trofæer henter kan må odds 1, 33 hos Unibet.

 

 

Unibet Odds på trofæer til Manchester United

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund