Bookmaker med odds på Justin Bieber vs Tom Cruise: Han er favorit

Justin Bieber vs Tom Cruise med Conor McGregor i baggrunden

Den helt store nyhed i Hollywood i disse dage er Justin Biebers udfordring af Tom Cruise til en mixed martial arts-kamp. Hvis Cruise accepterer udfordringen, vil kampen blive en af årets allerstørste sportsbegivenheder, og man kan allerede nu oddse på vinderen. Det gør man hos bookmakeren Unibet, der har den aldrende actionstjerne som pæn favorit som det kan ses på oddsene forneden.

 

Odds på Bieber vs Cruise hos Unibet

Du bliver taget direkte til Unibets odds på kampen

 

Bieber vs Cruise hos Unibet

Det er som sagt bookmakeren Unibet, der udbyder odds på Bieber vs Cruise. Her kan man i øjeblikket oddse på, hvem der vinder kampen selvom, den ikke engang er tilrettelagt endnu. For at finde odds på Bieber vs Cruise, skal du blot følge dette link, der tager dig direkte til dem.

For at oddse på Justin Bieber imod Tom Cruise hos Unibet skal du naturligvis have en konto hos bookmakeren. Denne er i sig selv gratis at oprette, men der skal også være penge på før, du kan spille. Så snart du har indbetalt penge, kan du frit sætte dine Bieber vs Cruise bets.

Selvom vores links fører direkte til de Unibets odds på Cruise imod Bieber, kan der også blive behov for at finde oddsene selv hos bookmakeren. For at gøre det skal du blot følge nedenstående trin:

  1. Login på Unibet.dk
  2. Gå til “Unibet Specials”
  3. Vælg “Globalt”
  4. Vælg “I rampelyset”
  5. Vælg “Celebrity Fight: Tom Cruise vs Justin Bieber

Selvom kampen endnu ikke er fastlagt, kan du roligt spille allerede nu. Hvis ikke kampen finder sted inden den 31. december 2019, får du nemlig dine penge tilbage ned til sidste krone. Det anbefales faktisk at spille på kampen nu, da det er meget sandsynligt at oddsene falder senere hen på grund af, at flere og flere begynder at spille på kampen.

 

Odds på Bieber vs Cruise hos Unibet

Du bliver taget direkte til Unibets odds på kampen

Hvem vinder i Bieber vs Cruise?

Unibet har som sagt gjort Tom Cruise til pæn favorit.  Man kan dog undre sig over, hvorfor det er tilfældet. Cruise har ganske vidst en lang række action film på CV’et, men han bliver snart 57 år. Han er altså en gammel herre, der bør få det svært imod Bieber, der er hele 27 år yngre. Det kræver heller ikke mange øjeblikke på Justin Biebers Instagram-profil at finde ud af, at popstjernen er i rigtig god fysisk form. Han bør altså ikke have nogle problemer med at overmande Cruise fysisk.

View this post on Instagram

Running from the devil like

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

En stor grund til Cruise er blevet gjort til favorit vs Bieber er formentlig, at bookmakerne vurderer ham stærkere mentalt og mere hårdfør. Disse bookmakere glemmer dog, at Bieber igennem de senere år har taget og vundet nogle gevaldige mentale kampe. Han har for eksempel døjet med både misbrug og depression, men han står stadig stærkere end nogensinde før, hvilket siger meget om hans mentale styrke.

Det skal også nævnes, at Bieber er fem centimeter højere end den meget korte Tom Cruise. Dette er en stor fordel i kampsport, da det betyder, at han har en såkaldt reach-fordel overfor Cruise. Det vil sige, at han kan ramme ham med slag fra en længere afstand. Dette afgør ofte MMA-kampe.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Hvorfor skal de slås?

Det er som sagt endnu ikke definitivt, at denne kamp rent faktisk finder sted. Indtil videre ved vi blot, at Justin Bieber har udfordret Tom Cruise til en MMA-kamp og spurgt UFC-præsident Dana White, hvorvidt han vil afholde kampen i verdens største kampsportsliga. Udfordringen kom på Twitter mandag den 10. juni, hvor Bieber skrev følgende:

Jeg udfordrer Tom Cruise til en kamp i oktagonen. Tom, hvis du ikke tager denne kamp, er du bange og vil aldrig glemme det. Hvem vil vise kampen? @Danawhite ?

Det vides ikke præcis, hvorfor Bieber udfordrede Cruise til en kamp i MMA. Til gengæld meldte kampsportsstjernen Conor McGregor hurtigt ud, at han meget gerne vil afholde kampen. I et tweet, hvor han citerede Bieber, skrev han:

Hvis Tom Cruise er mand nok til at acceptere udfordringen, vil McGregor Sports and Entertainment afholde kampen. Har Cruise evnerne til at slås ligesom, han gør i filmene? Følg med og find ud af det!

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Fight Night i København lige her

McGregor udfordrer Mark Wahlberg

Som om hypen ved Bieber vs Cruise ikke var nok, fulgte McGregor op med at udfordre skuespilleren Mark Wahlberg til en kamp ved samme event. Det gjorde han ligeledes på Twitter, hvor han efterhånden er blevet kendt for at komme med sensationelle udmeldinger.

Det er bestemt ingen tilfældighed, at det netop er Wahlberg, McGregor udfordrer. Ireren vil nemlig meget gerne eje aktier i UFC, hvilket han flere gange har snakket om siden 2016, og netop Mark Wahlberg er en af de kendisser, der har en ejerandel i UFC. Det lader til, at McGregor håber på, at han kan vinde en del af disse aktier, hvis han besejrer filmstjernen i en UFC-kamp.

Unibet tilbyder også odds på McGregor vs Wahlberg. Her er førstnævnte naturligvis enorm favorit på grund af hans baggrund som tidligere superstjerne indenfor MMA. I denne kamp gælder i øvrigt de samme regler som ved odds på Bieber vs Cruise. Det vil sige, at man får sine penge tilbage, hvis ikke kampen bliver afholdt inden afslutningen på 2019.

Hvis McGregor ender med at kæmpe imod Wahlberg, vil det blive hans første kamp i oktagonen, siden hans nederlag til Khabib Nurmagomedov i oktober sidste år.

 

Odds på Bieber og McGregor hos Unibet

 

Unibet er mestre i skøre spil

Det er bestemt ikke noget tilfælde, at det er Unibet, der tilbyder odds på Bieber vs Cruise. Bookmakeren er stort set altid først ude med odds på sjove og skøre begivenheder. Udover disse odds på MMA-kampene kan man hos Unibet i skrivende stund for eksempel også oddse på, hvem der bliver den næste James Bond efter Daniel Craig, og hvordan det går i den engelske Love Island. Unibet udbyder også altid odds på dansk reality TV som for eksempel Vild med dans, X Factor og Love Island.

Selvom bookmakere normalt forbindes med odds på sport, får man hos Unibet altså meget andet end bare dette. Derfor kan man roligt oprette sig selv, hvis man ikke er sportsinteresseret. Som ny spiller kan man endda hente op til 1.000 kroner i bonus, hvis man opretter sig i løbet af sommeren. Unibet fordobler nemlig alle nye spilleres første indskud, så hvis man indsætter 100 kroner, starter man med 200 kroner på kontoen.

 

Opret konto hos Unibet nu

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund