Odds hos BetStars og 10x din gevinst med Spin & Bet

betstars-300-300PokerStars introducerede for adskillige måneder siden deres nye sportsbook – BetStars – på det udenlandske marked, og nu er BetStars også tilgængelig i Danmark under dansk spillelicens. Det betyder, at de mange tusinder pokerspillere hos verdens største pokersite – PokerStars – nu også kan spille på odds hos BetStars, og alle dine gevinster er selvfølgelig skattefrie.

PokerStars er allerede nummer ét inden for online poker i verden, og med introduktionen af BetStars vil man nu kunne tiltrække et helt nyt kundesegment, men også samtidigt servicere sine eksisterende pokerkunder bedre. Mange pokerspillere hos PokerStars har længe efterlyst muligheden for at sportsbette hos Stars, og det kan man altså nu.

Læs vores BetStars-anmeldelse, hvor du nemt kan se, hvordan du kommer i gang med at spille hos BetStars. Her kan du læse meget mere om at spille poker og betting hos PokerStars/BetStars, og hvilke muligheder der er for at hente bonus hos BetStars.

 

Læs alt om BetStars >>

 

Gå ikke glip af de nye Spin & Bet-væddemål

spin-and-bet-580x300

En af de fedeste features overhovedet, og som gør BetStars helt unik i forhold til andre bookmakere, er de nye Spin & Bet-væddemål.

Hvis du har spillet poker hos PokerStars, kender du måske konceptet fra Spin & Go-turneringerne, men i betting-varianten Spin & Bet kan du vinde op til x10 højere odds på dit væddemål.

Dette er en helt ny måde at tilbyde odds på, som vi ikke tidligere har set i det danske spillemarked, og der er helt klart spændende potentiale i denne type “promotion”. Da PokerStars lancerede Spin & Go’s til pokerspillerne, revolutionerede det nye spil fuldstændigt den del af pokermarkedet som optog Sit n Go-spillere. Spin & Bet har potentiale til at blive lige så populært som Spin & Go i poker, men om det bliver tilfældet må tiden vise.

Du kan selv prøve Spin & Bet nu hos BetStars, og læs mere om hvordan i eksemplet herunder.

 

Sådan spiller du Spin & Bet:

Først finder du Spin & Bet-væddemålene i BetStars-lobbyen, hvor der typisk kan vælges mellem alle kampe i den engelske Premier League og udvalgte kampe i løbet af ugen.

Her placerer du et væddemål med en valgfri indsats, og trykker “Spin”. Nu reduceres din indsats med 10% gebyr, mens du i bytte får chancen for at forøge dit odds helt op til x10.

Har du f.eks. spillet $10 på odds 3.00 og rammer x10 på Spin & Bet-væddemålet, får du i stedet odds 30 for $9 indsats (minus 10%).

 

Spin & Bet eksempel:

Herunder kan du se et eksempel på en kupon, hvor vi spiller $5 på Valencia til at slå Las Palmas.

Så snart vi klikker på “spin-knappen”, bliver indsatsen reduceret til $4.50 og vi finder ud af om vi har chancen for at vinde $6.88 ($4.50 x odds 1.53) eller om vi kan vinde hele $28.35 på en hjemmebanefavorit som Valencia er her.

spin_and_bet_mobil_kupon

Screenshot fra PokerStars/BetStars-klienten på mobil, hvor det er super let at finde adgang til både poker og betting.

 

Hvordan spiller jeg hos BetStars?

Alt du skal gøre for at kunne spille hos BetStars er, at oprette en (eller bruge din eksisterende) PokerStars-konto. Du behøver ikke bruge den til poker, hvis kort ikke lige er din ting, men det er i hvert fald oplagt, da PokerStars er verdens bedste pokersitet på nettet.

Du opretter konto ved at downloade PokerStars/BetStars softwaren på din PC eller mobil/tablet, hvorefter du opretter din konto direkte gennem softwaren.

Uanset om du spiller via PC eller mobil, kan du nemt skifte mellem poker og betting i menuen, og du behøver kun have penge ét sted for at kunne spille både odds og poker.

 

Download til mobil og tablets:

Spiller du via mobilen, skal du gå til PokerStars.dk og downloade deres software som passer til din mobil. Uanset om du spiller via iOs eller Android, kan du finde den opdaterede software hos PokerStars. Denne software bruger du også til at tilgå BetStars på mobilen.

Hent BetStars til mobilen >>

 

Download til PC:

Download og installér PokerStars/BetStars-softwaren på din computer via linket herunder. Når du klikker åbner der automatisk et direkte download-link til PokerStars.

Download BetStars-softwaren >>

 

betstars-580-300