Odds på Godzilla vs. Kong – Hvem vinder giganternes kamp?

Der er garanti for tumultagtige scener, når Godzilla og Kong senere i marts skal afgøre, hvem der er verdens stærkeste kaiju! Det sker, når filmen Godzilla vs. Kong har verdenspremiere den 24. marts. Hos NordicBet kan man oddse på vinderen af det store slag.

 

Odds på Godzilla vs Kong

Find odds under Film -> International -> Filmspecials

 

Godzilla vs Kong odds på vinderen

Odds fra NordicBet

Ser man på odds på Godzilla vs Kong hos NordicBet, så har bookmakeren Kong som favorit til at løbe med sejren. Hvis man baserer favoritværdigheden på den seneste trailer, så så Kong da også ud til at have overhånden.

Man skal dog ikke dømme Godzilla ude. Gennem sine 67 år har den store japanske fighter ofte haft oddsene imod sig men alligevel disket op med en sejr. Han har desuden også den fordel, at han er 21 år yngre end sin amerikanske modstander.

De to har mødtes en gang tidligere i deres karriere. Det skete tilbage i den japanske film King Kong vs. Godzilla fra 1962. Dengang endte en længere kamp omkring Mt Fuji med, at Kong efter alt at dømme sejrede, mens Godzilla forsvandt.

Man skal dog huske, at der i 2021 er tale om en ny franchise – nemlig Legendarys MonsterVerse, som ikke er en del af de oprindelige japanske film. De øvrige film i denne franchise er Godzilla (2014), Kong: Skull Island (2017) og Godzilla: King of the Monsters.

Ud fra hvad vi har set i disse film, anbefaler vi, at man spiller på NordicBets underdog Godzilla. Godzilla kommer lige fra en sejr mod King Ghidorah, mens Kong ikke har foretaget sig noget på den store scene siden 1973, hvor Kong: Skull Island foregår.

Man skal være opmærksom på, at der er spilstop klokken 12 den 20. marts 2021. I skrivende stund er oddset på Godzilla som nævnt dobbelt så højt som på Kong. Der er med andre ord god værdi i et odds på Godzilla.

 

Odds på sejr til Godzilla

Find odds under Film -> International -> Filmspecials

 

Derfor vinder Godzilla

Som nævnt får trailerne det til at ligne, at Kong er det bedste bud på en vinder. Dette er dog naturligvis blot små bider af filmen. Disse kan sagtens være sammensat med det formål at vildlede seerne. Warner Brothers ville naturligvis heller ikke åbenlyst afsløre vinderen i deres trailere.

En anden ting som taler for sejr til Godzilla er hans størrelse. Sidst Kong var i kamp i 1973 var han blot omkring 30 meter. Godzilla er derimod hele 108 meter. Kong er dog vokset ganske betragteligt i den periode og måler nu hele 95 meter – dog stadig omkring 13 meter mindre end den japanske modstander.

Som nævnt har denne version af Kong ikke foretaget sig det store siden 1973, hvor handlingen i hans sidste film fandt sted. Godzilla har derimod banket diverse monstre i mellemtiden. I Godzilla fik han has på de to MUTOs.

Fem år senere gik det løs i  Godzilla: King of the Monsters. Her var Godzilla oppe imod King Ghidorah, som på papiret er en hårdere modstander en Kong. Den trehovede gyldne drage blev dog i sidste end nedlagt, da Mothra gav Godzilla den fornødne ekstra styrke til at tage den store sejr, som gjorde ham til monstrenes konge.

Hvis Godzilla stadig er boostet af Mothras kræfter, så bør Kong alt andet lige få det svært. Hans primære våben er hans hurtighed samt en økse bestående af en Godzilla-finne. Her mener vi, at den blå radioaktive stråle, som Godzilla kan fyre ud af munden alt andet lige bør være mere effektiv.

Godzilla Kong
Art Dinosaurus Kæmpeabe
Debut 67 88
Hjem Japan Skull Island
Størrelse 108 meter 95 meter
Våben Radioaktiv ånde Økse
Styrke Holdbarhed Hurtighed
Svaghed Manglende fart Mangler panser

 

Odds på film hos NordicBet

Den skandinaviske bookmaker har ofte mange odds på markeder, som man ikke finder mange andre steder. Det gælder især odds på film som denne.

Man kan naturligvis også foretage odds på Oscars. Det er særligt interessant med danske øjne, da filmen Druk er nomineret i Bedste internationale film, mens den instruktør Thomas Vinterberg er nomineret til Bedste instruktør.

Det er med andre ord med at holde øje hos NordicBet, så man er klar, når der kommer et nyt usædvanligt spil som odds på Godzilla vs Kong.

 

Det får man som ny spiller hos NordicBet

Som ny spiller hos NordicBet får man naturligvis en velkomstbonus. Denne gives i form af et freebet på 500 kroner, som udbetales, når man har omsat for 500 kroner.

Dette har man 60 dage til at få gjort. Man skal desuden spille det til odds 1,80 for, at det er gældende i forbindelse med kravet om gennemspil.

Man kan glæde sig over, at gevinsten fra en freebet vil blive udbetalt som kontanter og uden gennemspilskrav. Dermed råder man altså over pengene med det samme.

 

Opret dig hos NordicBet