EM_2016_Frankrig

Hvis du leder efter de højeste odds på 1X2-væddemål til EM 2016-kampene, kan du med fordel kaste blikket mod Scandic Bookmakers, som har udstukket en odds-garanti på EM-kampene.

“Vi garanterer markedets højeste odds på alle EM 2016 kampe”, hedder det sig i tilbuddet fra Scandic, som altså garanterer at have de højeste 1X2-odds på EM-kampene.

Spil på EM-kampene hos Scandic >>

 

Sådan fungerer garantien for de højeste odds på EM-kampe

Odds-garantien på 1X2-væddemål gælder for alle kunder hos Scandic Bookmakers, som matcher markedets højeste odds på 1X2-udfald ved kampstart på alle hold og kampe ved EM 2016.

Spiller du et singlespil på 1X2-markedet på en EM-kamp hos Scandic, matches den eventuelle forskel mellem Scandics odds og markedets højeste odds blandt bookmakere med dansk licens, og forskellen mellem Scandics odds og markedets højeste odds udbetales som en kontant bonus uden gennemspilskrav.

Den maksimale ekstra gevinst fra odds garantien er 1000 kr. pr. væddemål.

Sådan fungerer det:

  1. Placer et singlespil på 1X2-markedet på en EM-kamp hos Scandic
  2. Efter rundens kampe sammenligner Scandic sine odds med markedets højeste ved kampstart
  3. Hvis du har vundet på dit væddemål, modtager du efterfølgende differencen mellem Scandics odds og markedets højeste odds i kontanter.
  4. Din ekstra gevinst via odds-garantien udbetales til din Scandic-konto senest 48 timer efter rundens sidste kamp er spillet.

 

Selv om oddset på Scandics hjemmeside måske er lavere end hos en konkurrerende bookmaker, kan du altså være sikker på, at du får dit udvalgte kampodds til det højeste odds i det danske marked.

Bemærk: Regler og vilkår gælder som altid, og her er det vigtigt at fremhæve, at væddemål der blev lukket via Luk Væddemål-funktionen ikke er kvalificeret til odds-garantien. Samtidigt er det værd at understrege, at garantien omfatter singlespil, og at garantien ikke gælder, hvis du kombinerer flere kampe på samme kupon.

Spil på EM-kampene hos Scandic >>

 

scandicbookmakers-580x330