Odds på Danmark – Canada: Læs vores optakt her

Ishockey VM: Danmark - Canada

Danmark har fået et blandt start på ishockey VM, da de både har vundet og tabt. Det startede rigtig lovende, da Tyskland efter en straffeslagskonkurrence blev besejret med 3-2. Den danske NHL-målmand Frederik Andersen pillede alle fem straffeforsøg fra tyskerne og stod generelt en fuldstændig fantastisk kamp.

I den efterfølgende kamp mod amerikanerne var der til gengæld klar klasseforskel mellem de to mandskaber. Selvom det tog USA over et kvarter at bryde den kompakte danske defensiv ned, så vandt de stadig stensikkert med 0-4.

Nu venter så den tredje kamp mod et canadisk mandskab, som gav amerikanerne kamp til stregen, men måtte se sig slået med 5-4 efter straffeslagskonkurrence. Det er altså en rigtig svær opgave, som de danske drenge går ind til, hvilket også afspejles i oddsene. En canadisk sejr giver således blot odds 1,08 hos Unibet, mens den danske overraskelse belønnes med odds 24,00. Derudover kan man få 20 procent i profitboost på alle VM-væddemål, så længe man spiller maksimalt 250 kroner til minimum odds 1,50.

 

Spil på Danmark - Canada hos Unibet

 

Meget afhænger af Sebastian Dahm

Hvis Danmark skal levere den helt store overraskelse mod Canada, så skal Sebastian Dahm uden tvivl stå sit livs kamp. Canadierne besejrede således Sydkorea med hele 10-0 i søndags, og selvom danskerne er flere niveauer bedre end sydkoreanerne, så er der ikke den store tvivl om, at den danske defensiv kommer på overarbejde mod alle Canadas NHL-stjerner. Den danske landtræner har valgt at spare Frederik Andersen i dette opgør, da han har stået fuld tid mod både Tyskland og USA.

Der er dog også ting, som taler for, at det kan ende med point til Danmark. Som skrevet før så tog det lang tid for USA at nedbryde den danske defensiv i lørdags, og hvis de danske drenge kan gøre det samme mod Canada, så kan det måske frustrere dem. Derudover har Sebastian Dahm og co. også noget at revanchere efter deres 0-4-nederlag til amerikanerne. Man skal selvfølgelig heller ikke glemme, at de spiller på hjemmebane foran et fuldstændig fyldt Jyske Bank Boxen i Herning.

Danmark har rent faktisk også formået at få point mod Canada i 2003, hvor de to mandskaber spillede 2-2 til VM i Finland. Canadierne endte endda med at gå hele vejen og vinde deres 22. verdensmesterskab. Det er altså ikke en total umulig opgave, som de danske drenge skal ud på i aften.

 

Hvem skal lave de danske mål og assists?

Det er selvfølgelig ikke kun den danske defensiv som skal toppræstere, hvis der skal point på kontoen mod Canada. Offensiven skal også finde en måde at få pucken forbi Curtis McElhinney i det canadiske mål. Det er hovedsageligt de to danske NHL-stjerner Frans Nielsen og Oliver Bjorkstrand, som skal sørge for, at det kommer til at ske. 34-årige Frans Nielsen er indtil videre dansk topscorer med to point – ét mål og én assist. Oliver Bjorkstrand har endnu ikke noteret sig for hverken mål eller assist, men han har stadig vist prøver på sit storspil i de to første kampe ved ishockey VM.

Der er dog også andre, som kan hjælpe til i den danske offensiv. Blandt andet Frederik Storm og Nichlas Hardt. Frederik Storm scorede ét af de to danske mål mod tyskerne, så han kender allerede vejen til netmaskerne. Nichlas Hardt noterede sig i øvrigt for én assist i samme kamp. Der er selvfølgelig også bundrutinerede Peter Regin. Selvom han endnu ikke har scoret eller assisteret, så har den tidligere NHL-stjerne stadig været et offensivt omdrejningspunkt. Det er med stor sandsynlighed blandt disse fem spillere, at de danske mål og assists skal komme fra.

 

Danmark – Canada spilforslag

Som skrevet før så hedder den danske topscorer Frans Nielsen. Han kender nærmest alle de canadiske spillere, da han har spillet over for dem mange gange i NHL. Derfor tror vi også, at han kommer til at spille en kæmpestor rolle i kampen mod Canada. Han var den eneste som formåede at score i straffeslagskonkurrencen mod Tyskland, og det er da også hans spidskompetance at score på straffe. Vi tror, at det er ham, som det skal komme fra, hvis de danske drenge skal på måltavlen i aften.

Uanset om han kommer til at spille i første- eller andenkæden, så vil han helt sikkert være et offensivt omdrejningspunkt. Udover at være topscorer og assisterende kaptajn, så er han også den klart mest rutinerede dansker i truppen. Vi sætter vores lid til, at han laver mindst ét point i ordinær spilletid. Det vil sige, at han enten skal score eller assistere. Hvis han gør det, så giver Unibet odds 2,30, hvilket der må siges at være ganske god værdi i. Derfor anbefaler vi at spille på det med profitboost. Spiller man eksempelvis 250 kroner, så kan man hjemtage en gevinst på 690 kroner.

 

Spil på Frans Nielsen laver point hos Unibet

 

bookmaker odds