Få odds 8 på en Manchester United-sejr over Leicester

Odds otte på Man United-sejr over Leicester hos betfair

Premier League-sæsonen starter fredag aften klokken 20:45 med et opgør på Old Trafford mellem Manchester United og Leicester City. Værterne er kæmpe favoritter, og det er der god grund til. De har nemlig både fået forstærket sig på midtbanen og i forsvaret, mens gæsterne har solgt deres helt store algeriske stjerne Riyad Mahrez til de engelske mestre Manchester City.

Bookmakeren betfair giver alle nye kunder muligheden for at få odds otte på en hjemmesejr, og det synes vi helt sikkert, at man skal gøre brug af. Kasper Schmeichel kommer nemlig på overarbejde mod alle de offensive stjerner fra Manchester United, og vi har virkelig svært ved at se ham holde dem fra fadet. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds og derved sikrer dig en gevinst på 400 kroner.

 

Få odds 8 på Man Utd

 

Sådan får du odds 8 på en Man Utd-sejr

Det er nemt og lige til at få odds 8 på en Manchester United-sejr som ny kunde hos betfair. Faktisk skal man bare følge disse fire simple trin, og så er man klar til at heppe på de røde djævle fredag aften.

  1. Tryk på dette link
  2. Klik på TILMELD DIG NU >>
  3. Opret en bookmakerkonto hos betfair
  4. Spil 50 kroner på Man Utd-sejr til odds 8

Alle vores links på denne side sender dig direkte videre til kampagnesiden hos betfair. Derinde finder du en hvid knap med teksten TILMELD DIG NU. Den skal du trykke på for at oprette en bookmakerkonto hos dem. Bonuskoden ZFBJ3W giver dig adgang til det forhøjede odds, men hvis du benytter dig af vores links, så bliver den helt automatisk skrevet ind. Når du har oprettet en bookmakerkonto hos betfair, så skal du sætte minimum 50 kroner ind på den. Når det er gjort, så mangler du sådan set bare at spille på, Manchester United slår Leicester City til odds otte.

Hvis du vil følge med i kampen, så kan den ses på TV3+ fredag aften med optakt fra klokken 20:00. Den er også tilgængelig på ViaPlay, hvis man har et abonnement med sport inkluderet.

 

Derfor vinder de røde djævle

Som skrevet før så har José Mourinho fået hentet et par solide spillere i vintervinduet. Først og fremmest har han hentet den brasilianske midtbanemaestro Fred fra ukrainske Shakhtar Donetsk. Derudover har han også smidt en pæn pose penge efter det portugisiske stortalent Diogo Dalot fra FC Porto, og det er endnu et kvalitetsindkøb. Selvom sidstnævnte er skadet indtil september, og derfor ikke kommer i aktion, så kan førstnævnte sagtens tilkæmpe sig en plads i startopstillingen og gøre en forskel allerede i sin første officielle kamp for klubben.

De røde djævle er i øvrigt skræmmende stærke hjemme på Old Trafford, hvor de vandt hele 15 ud af 19 ligekampe i sidste sæson. Man skal altså stå ekstremt tidligt op for at få point med hjem fra drømmenes teater, og det tror vi simpelthen ikke på, at Kasper Schmeichel og co. er i stand til.

Derudover så er der heller ingen Riyad Mahrez til at redde The Foxes længere. De sidste par sæsoner har han været deres absolut bedste spiller, men han fik endelig sit ønske opfyldt om et skifte til en storklub.

 

Regler og vilkår hos betfair

Når du opretter din nye bookmakerkonto hos betfair, skal du være indenfor landets grænser. Det er ikke muligt at putte andre væddemål end det forhøjede odds på din kupon. Du må endvidere ikke benytte dig af cash out-funktionen, mens kampen er i gang.

Hvis Man Utd vinder deres kamp over Leicester, så bliver din gevinst på 400 kroner udbetalt som en bonus. Bonussen skal gennemspilles en enkelt gang indenfor tre måneder til odds 1,50 eller højere. Her kan du både spille på singler, systemspil eller akkumulatorkuponer. Det er helt op til dig. Når du har gennemspillet din bonus, så kan du kvit og frit hæve den direkte til din bankkonto.

 

Tryk her for at få odds 8 på Man Utd

 

Odds otte på Man United-sejr over Leicester hos betfair