888sport med et super Serie A-tilbud: Odds 41 på Roma slår Juve

Lørdag aften klokken 20:30 skal Juventus og AS Roma mødes på Allianz Stadium i Torino. Den gamle dame fører Serie A i suveræn stil med 46 point, mens holdet fra hovedstaden er placeret på en skuffende syvendeplads med 24 point.

Hos 888sport har de forhøjet oddset på en udesejr til 41, og det kan nye kunder gøre brug af udover den normale velkomstbonus. Selvom romerne kommer på en rigtig svær mission, så kan de stadig sagtens overraske topholdet. Det er muligt at spille op til en halvtredser på Roma-sejr, hvilket vil sige en potentiel gevinst på 2.050 kroner.

 

Få odds 41 på Roma hos 888sport

 

Sådan får du odds 41 på Roma-sejr

Følg disse fire simple trin for at få dit forhøjede odds og din velkomstbonus hos 888sport.

  1. Gå til kampagnesiden
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Opret konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil 50 kroner på Roma til odds 41

Få odds 41 på Roma slår Juventus hos 888sport

Med et enkelt klik på linket eller knappen foroven bliver du sendt direkte videre til kampagnesiden hos 888sport. Herinde skal du klikke på SPIL NU og oprette en bookmakerkonto hos dem. Når det er gjort, så skal du indbetale penge på siden. Husk at du bliver budt velkommen af en odds bonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner. Indsætter du eksempelvis en plovmand, så vil du alt have en tusse at slå dig løs for. Sidste skridt på vejen er at spille en halvtredser på, at Roma slår Juve til odds 41, og så kan du læne dig tilbage i sofaen og vente til lørdag aften.

Da den italienske liga ikke længere bliver vist på dansk TV, så anbefaler vi i øvrigt, at du læser vores guide og finder ud af, hvordan du kan få dig et gratis Serie A livestream.

 

Derfor vinder AS Roma

Det kan godt være, at Juventus ser totalt ustoppelige ud i den hjemlige liga, men der har været svaghedstegn i Champions League-gruppespillet. Selvom de endte med at vinde Gruppe H foran Manchester United, så var det bestemt ikke overbevisende i de sidste tre opgør. Først måtte de se sig slået af netop Man Utd med 1-2 hjemme i Torino. Det blev fulgt op af en heldig 1-0-sejr over Valencia. Herefter tabte de så højst overraskende i Schweiz til Young Boys Bern med samme cifre. Det er altså muligt at slå den gamle dame, hvis man bare holder tungen lige i munden.

Romerne skal til at sætte point ind på kontoen, hvis de vil spille CL-gruppespil næste år. Der er to point op til AC Milan på fjerdepladsen, mens Inter er hele otte point foran dem. Derudover er Eusebio Di Francesco en yderst presset mand, hvis han også vil være cheftræner for Roma i næste sæson. Umiddelbart kan vi godt se dem levere overraskelsen på Allianz Stadium, da gæsterne har en hel del mere brug for tre point end værterne. Juve kan i øvrigt tabe dette opgør og stadig være langt foran Napoli på andenpladsen.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Har du allerede oprettet en bookmakerkonto hos 888sport, så kan du selvfølgelig hverken få en velkomstbonus eller et forhøjet odds. Er du derimod ny kunde kan du få begge dele, og det er som skrevet før tilladt at spille op til 50 kroner på Roma-sejr til odds 41. Hvis romerne tager tre point, så får du udbetalt din gevinst på 2.050 kroner som en bonus. Den skal gennemspilles mindst ti gange til odds 1,50 eller højere indenfor to måneder (60 dage). Din odds bonus er i øvrigt underlagt samme omsætningskrav. Når du har opfyldt disse krav, så kan du kvit og frit udbetale alle pengene direkte til din konto.

Vær venligst opmærksom på at indbetalinger foretaget med enten NETELLER eller Skrill hverken giver adgang til velkomstbonus eller forhøjet odds. Derudover er det ikke muligt at benytte sig af cash out-funktionen, mens Juventus og Roma spiller.

 

Få odds 41 på Roma hos 888sport

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund