betfair går amok og giver nye kunder odds 36 på FCM eller 28 på FCK

Få odds 36 på FC Midtjylland og 28 på FC København hos betfair

Søndag klokken 18:00 skal der spilles et vaskeægte topopgør i Superligaen på MCH Arena, når FC Midtjylland byder FC København op til dans. FCM ligger på andenpladsen i tabellen med to point op til netop FCK. Det er altså førstepladsen, som er på spil i denne kamp.

Det er bookmakeren betfair udmærket klar over. Derfor tilbyder de nye kunder, som tror på en midtjysk sejr odds 36, mens en københavnsk sejr bliver belønnet med odds 28. Du kan spille op til ti kroner på det forhøjede odds, så der er altså tale om en gevinst på enten 360 kroner eller 280 kroner. Gevinsten skal i øvrigt kun gennemspilles en enkelt til minimum odds 1,50, så det er ganske overkommeligt at tjene lidt ekstra lommepenge.

 

Få odds 36 på FCM og 26 på FCK

 

Sådan får du odds 36 på FCM og 28 på FCK

Hvis du endnu ikke har oprettet en bookmakerkonto hos betfair og kunne tænke dig at gøre brug af denne kampagne, så tager det ikke mere end fem minutter. Bare følg denne simple guide.

  1. Gå til betfairs kampagneside
  2. Tryk på “tilmeld dig nu”
  3. Opret en bookmakerkonto med promokoden ZFBJ4M
  4. Spil ti kroner på enten FCM eller FCK

Ved at trykke på enten vores betfair billeder, grønne knapper eller ovenstående link, så bliver du sendt direkte videre til kampagnesiden hos betfair. På den måde sparer du en masse tid og kræfter ved at slippe for at finde den selv. På deres kampagneside skal du trykke på “tilmeld dig nu”. Derefter kan du komme i gang med at oprette en bookmakerkonto hos dem. Udfyld blot alle dine personlige oplysninger og benyt den ovenstående promokode ZFBJ4M. Det er nemlig den, som giver adgang til de forhøjede odds. Hvis du benytter dig af vores links, så bliver promokoden i øvrigt skrevet helt automatisk ind. Vi har altså strømlinet processen for dig.

Når du har oprettet en bookmakerkonto hos betfair, så er du klar til at indbetale penge og spille på kampen. Indsæt minimum 50 kroner på siden. Spil herefter ti kroner på enten de midtjyske ulve til odds 36 eller løverne fra hovedstaden til odds 28. Nu kan du godt begynde at glæde dig til topopgøret, som bliver vist på TV3+ med optakt fra klokken 17:00 og kampstart en time senere.

 

Skal jeg spille på FCM eller FCK?

Det helt store spørgsmål er selvfølgelig, om du skal sætte ti kroner på Jess Thorups tropper eller Ståle Solbakkens spillere. Selvom det høje odds på en hjemmesejr helt sikkert er fristende, så hælder vi dog mest til en udesejr i denne kamp. Københavnerne har således ikke prøvet at tabe i månedsvis. De har rent faktisk vundet seks ud af deres seneste syv Superliga-kampe. Det eneste pointtab kom i Århus mod AGF, hvor de fik 1-1 med hjem på en sen scoring af brandvarme Viktor Fischer.

Den danske landsholdspiller har været involveret i intet mindre end 16 scoringer i denne sæson (7 mål og 9 assists). Han må så sandelig siges at være fyr og flamme på nuværende tidspunkt. Det samme kan man i øvrigt sige om den senegalesiske striker Dame N’Doye. Han har scoret otte gange og noteret sig for yderligere to oplæg. Denne drabelige duo starter med statsgaranti på den jyske hede, og de to kan sagtens komme til at gøre ondt på den midtjyske defensiv.

Der er også et par ting, som taler for, at midtjyderne snupper sejren. For det første så skal FCK i aktion igen på torsdag, hvor det går løs i Europa League-gruppespillet mod Zenit Skt. Petersborg. Derudover så har FCM vundet deres sidste tre hjemmekampe i træk mod løverne. Man kan altså argumentere for både en hjemme- og udesejr, men her på redaktionen tror vi mest af alt på, at Ståle Solbakken snupper sejren og de tre point mod Jess Thorup.

 

Regler og vilkår

Dette tilbud gælder kun for nye kunder, som ikke allerede har oprettet en bookmakerkonto hos betfair. Hvis du allerede har en konto hos dem, må du altså nøjes med de normale odds. Vinder du på dit væddemål, så bliver dit indskud udbetalt som kolde kontanter. Din gevinst skal som skrevet før skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere. Hos betfair er der så mange forskellige ting at vælge imellem, at det overhovedet ikke bliver noget problem. Du har i øvrigt 90 dage til at gennemspille din gevinst, og det er muligt både at spille på singler og systemspil. Når gevinsten er blevet gennemspillet, så kan du udbetale den direkte til din bankkonto uden nogle problemer.

Du kan dog ikke kombinere de forhøjede odds med andre væddemål, og det er ikke muligt at bruge cash out-funktionen i løbet af kampen. Vær også opmærksom på at hvis dit indskud er indbetalt med enten Skrill eller Neteller, så har du i øvrigt ikke mulighed for at få de forhøjede odds.

 

Få odds 36 på FCM og 26 på FCK

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund