Få odds 12 på England slår Sverige, hvis du er ny kunde hos betfair

 

Få odds 12 på England slår Sverige hos betfair

Som så mange gange før er betfair i gavehumør, og denne gang har de lavet et forhøjet odds på England slår Sverige. Nye kunder kan nemlig netop nu og frem til kampstart lørdag klokken 16:00 få odds 12 på engelsk sejr over svenskerne. Når man tænker på, at Gareth Southgate har den brandvarme Harry Kane på sit holdkort, så er det helt sikkert et rigtig godt tilbud, som vi anbefaler, at du gør brug af, hvis du endnu ikke har lavet en konto hos denne fremragende bookmaker.

 

Få odds 12 på England slår Sverige her

 

Sådan får du odds 12 på England slår Sverige

Det kræver ikke særlig meget indsats at få dette fantastiske forhøjede odds. Faktisk skal du bare følge disse fire trin, og så er du klar til kvartfinalen mellem England og Sverige.

  1. Tryk på enten den grønne knap eller betfair-billedet foroven
  2. Klik på den hvide “TILMELD DIG NU >>”-knap
  3. Opret en bruger hos betfair med bonuskoden ZFBJ3J
  4. Spil 50 kroner til odds 12 på England slår Sverige

Med et enkelt tryk på vores grønne knap eller betfair-billedet bliver du sendt direkte til betfairs hjemmeside. Her kan du læse alt nødvendig information og oprette din bookmakerkonto. Når du er klar, så skal du klikke på deres hvide “TILMELD DIG NU >>”-knap, som linker til oprettelsessiden. Derinde udfylder du alle dine personlige oplysninger samt dit ønskede kodeord. Husk at bruge bonuskoden ZFBJ3J, da den giver adgang til det forhøjede odds.

Så er du klar til at spille 50 kroner til odds 12 på engelsk sejr over svenskerne. Så snart det er gjort, kan du læne dig tilbage i sofaen og heppe på Harry Kane og co. Hvis de snupper sejren i ordinær spilletid, så sikrer du dig en gevinst på hele 600 kroner og en god start hos betfair.

 

Få det forhøjede odds lige her

 

Regler og vilkår

Du skal registrere din konto fra Danmark. Der kan godt spilles mere end 50 kroner på engelsk sejr, men man får kun odds 12 på de første 50 kroner af indsatsen. Det er ikke muligt at spille for bonuspenge og/eller free bets. Du kan kun få det forhøjede odds, hvis du spiller på betfairs spillebørs og ikke benytter cash out-funktionen i løbet af opgøret.

Skulle Harry Kane kanonere England til sejr indenfor 90 minutter, så bliver din gevinst udbetalt som en bonus. Den skal du kun gennemspille én gang indenfor tre måneder til odds 1,50 eller højere. Når det er gjort, så kan du udbetale pengene eller spille videre med dem.

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund