OB og FC København har begge underpræsteret i denne sæson, og de har begge brug for at vende tingene rundt med en sejr. Gæsterne må dog undvære deres trofaste fans, da de ikke har fået allokeret et udebaneafsnit på grund af urolighederne i Brøndby i august.

OB mangler stadig det store gennembrud under cheftræner Kent Nielsen, og på nuværende tidspunkt ligner det endnu en uforløst sæson. Fynboerne ligger blot nummer syv i Superligaen, og de har vundet sølle tre kampe hele sæsonen.

Det går noget bedre for FC København, der ligger nummer fem med 18 point. Københavnerne tabte i sidste runde til Lyngby, men landskampspausen har givet lidt ro.

Bookmakerne vurderer da også, at de regerende mestre har pæne chancer for at vinde kampen. Hos Betsafe udbydes FCK-sejren således til odds 1,81 imens en eventuel OB-sejr belønnes med odds 4,40.

Betsafe er kampagnekongen på det danske bookmakermarked, og hvis man elsker tilbud og bonusser, er det den perfekte bookmaker. Læs vores anmeldelse af Betsafe her.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: OB – FC København

OB

Der er ingen tvivl om, at potentialet i Ådalen er enormt, men dette er måske også en del af OBs problem. Forventningerne tynger tydeligvis hele organisationen, hvorfor klubben konstant underpræsterer. OB har et af de højeste budgetter i Danmark, men alligevel roder de rundt i midten af tabellen.

Før landskampspausen leverede OB endnu et skuffende resultat, da de blot fik 1-1 imod Hobro. OBs store problem i denne sæson har været, at offensiven simpelthen ikke har fungeret. Blot 11 mål er det blevet til i 11 kampe, og angriberne har ganske enkelt ikke ramt et acceptabelt niveau. Klubbens topscorer er Anders K. Jacobsen, der har lavet fire mål, hvilket i og for sig er udmærket. Desværre har de resterende angribere, Rasmus Jönsson, Rasmus Festersen og Nicklas Helenius, blot lavet to mål til sammen.

Situationen er dog ikke fuldstændig katastrofal for OB. De ligger trods alt på syvendepladsen, hvilket altså er tæt på den erklærede målsætning om top seks. De har dog fire point op til Hobro på sjettepladsen, og der er hård konkurrence om at kvalificere sig til mesterskabsspillet i foråret.

Bortset fra Ryan Johnson Laursen, der er tvivlsom, har OB ingen skadesproblemer forud for kampen imod FC København.

 

FC København

Løverne fra København har i denne sæson døjet med europæiske tømmermænd. Fine resultater i Europa er ofte blevet fulgt op af sløje resultater i ligaen, hvilket man senest så før landskampspausen. Efter 0-0 på udebane imod Sheriff Tiraspol, tabte københavnerne med 3-1 på udebane til Lyngby.

Derfor har landskampspausen formentlig også gavnet FC København, da de spillere, der ikke skulle spille landskampe, fik muligheden for at hvile en anelse. Derudover gav landskampspausen også Ståle Solbakken tid til at planlægge lidt frem i tiden efter et tætpakket kampprogram, hvor han har været tvunget til at tænke fra kamp til kamp.

Imod OB må løverne i øvrigt klare sig uden deres trofaste fans. På grund af urolighederne i Brøndby tilbage i august har FCK ikke lov til at have udefans med til denne kamp, hvilket er et hårdt slag.

Fansene er ikke de eneste, som FC København må undvære. Flere normale stamspillere, heriblandt Erik Johansson og Andrija Pavlovic, er nemlig skadede. Heldigvis er Youssef Toutouh for nylig vendt tilbage fra en længere skadespause, hvilket han fejrede med to mål i en reserveholdskamp imod FC Nordsjælland.

 

Spilforslag

FC København er bookmakernes favorit, men hvad kan københavnerne egentlig? Hver gang det endelig ser ud til at gå fremad for de regerende mestre, falder de sammen igen. OB er heller ikke nogen sejrsmaskine for tiden, men de har vist sig svære at spille imod. Faktisk har OB kun tabt to af deres seneste 12 kampe, og disse nederlag var i tætte kampe.

Man skal også huske på, at FC København i næste uge har en vigtig Europa League-kamp i Tjekkiet imod FC Zlin, hvilket formentlig sidder i baghovedet på Solbakken og spillerne.

Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at kampen ender uafgjort til odds 3,50 hos Betsafe.

 

Bookmaker is inactive