Nye kunder får flot oddsboost på Liverpool – Barcelona

Liverpool har ryggen mod muren efter 0-3-nederlaget i Spanien i sidste uge. Man skal være meget farvet for at synes, at Barcelonas tremålssejr ikke var mindst et enkelt mål for stort, men når man har tilfældigheder og magiske Messi imod sig, kan det være svært at stille noget op. Nu skal Liverpool hente en sejr på mindst tre mål i returopgøret, og uanset om du tror på Liverpool-sejren eller Barcelona-sejren, så har 888sport et forhøjet odds til dig, der ikke i forvejen har en konto hos bookmakeren.

Opret din nye 888sport-konto og spil på Liverpool til odds 11 eller Barcelona til odds 21. Derudover får du 888sports normale velkomsttilbud, som er en indbetalingsbonus. Første gang du indbetaler penge til din konto, får du 100 % i bonus for mellem 80 og 1.000 kroner. Du skal bare benytte koden 100BONUS, når du opretter dig.

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Sådan får du dit forhøjede odds

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden 100BONUS
  4. Spil op til 50 kroner på, at enten Liverpool eller Barcelona vinder kampen.

Klik på et af de links, du ser her på siden, og du vil blive sendt til 888sports kampagneside, hvor du kan læse mere om tilbuddet. På kampagnesiden klikker du på “SPIL NU” og opretter din nye 888sport-konto. Udfyld dine personlige oplysninger og indbetal herefter mindst 80 kroner og op til 1.000 kroner med koden 100BONUS. Sidste skridt er at spille for op til 50 kroner på enten Liverpool eller Barcelona i tirsdagens kamp.

888sport giver dig odds 11 for sejr til Liverpool og odds 21 for sejr til Barcelona. Det svarer til henholdsvis 550 kroner og 1050 kroner retur, hvis du har spillet for 50 kroner.

Husk, at hvis du vinder på dit væddemål, skal du spille din gevinst igennem seks gange til mindst odds 1,50, hvis du ønsker at udbetale dine penge. Det har du 60 dage til.

Bemærk, at du skal spille din gevinst igennem seks gange på 60 dage til minimum odds 1,50, hvis du vil have dine penge udbetalt.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Det er kun muligt at benytte denne kampagne, hvis du er ny kunde og ikke i forvejen har en konto hos 888sport. Vinder du på dit væddemål og vil udbetale dine penge til din bankkonto, skal du gennemspille gevinsten seks gange på 60 dage til mindst odds 1,50.

Du kan ikke benytte denne kampagne, hvis du indbetaler med Skrill eller NETELLER, og det er heller ikke muligt at bruge cashout sammen med kampagnen.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke få glæde af denne kampagne. Det er ikke muligt at bruge cashout

 

Få forhøjet odds på kampen og bonus hos 888

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund