Luk_vaeddemaal_scandic

Scandic Bookmakers tilbyder nu også den populære “Luk Væddemål”-funktion, som giver dig muligheden for at udbetale gevinsten på en kupon før væddemålet reelt er afsluttet. Luk væddemål-funktionen er også kendt som “Cash Out“, og det er præcist dét man gør; casher ud inden det går galt.

Du kender det nemlig formentlig kun alt for godt; du har spillet på et hold som fører 2-1 med 10 minutter tilbage, men nu presser modstanderne alvorligt på, og du sidder bare og venter på at falde af på din kupon, når de udligner i de sidste minutter. Men det behøver du ikke længere, når du oddser hos Scandic.

Med Luk Væddemål-funktionen hos Scandic Bookmakers, kan du vælge at lukke din kupon mod at afgive en del af den potentielle gevinst. Du skal selvfølgelig indstille dig på at nøjes med en lidt mindre gevinst end du kunne have vundet, hvis du ikke lukkede væddemålet, men til gengæld ryger du ikke af, hvis modstanderne scorer til sidst.

Prisen på din kupon, når du lukker et væddemål, fastsættes løbende i real time, så jo længere du venter med at lukke væddemålet, desto mere vinder du.

Odds hos Scandic Bookmakers >>

 

Hvordan fungerer Luk Væddemål-funktionen?

Det er ikke alle væddemål du kan lukke før tid. På nuværende tidspunkt kan du kun lukke væddemål indgået på visse markeder som singler, doubler, tripler og akkumulator væddemål.

Luk Væddemål-funktionen er kun tilgængelig på udvalgte markeder, og du bør derfor ikke indgå et væddemål udelukkende med øje for at lukke det før tid. Du bør til enhver tid betragte Luk Væddemål-funktionen som en ekstra feature og ikke et beslutningsgrundlag for, hvad du vil spille på.

For at se, hvilke væddemål du eventuelt kan lukke før tid, skal du logge ind på din Scandic Bookmakers-konto og klikke på “Mine Væddemål”. Her vil det tydeligt fremgå, hvilke væddemål du kan lukke netop nu.

 

Få 750 kr. velkomstbonus hos Scandic

Har du ikke en konto i forvejen hos Scandic Bookmakers, kan vi varmt anbefale at du opretter en.

Scandic har nemlig stor fokus på det danske marked, hvor man bl.a. har odds-garanti på Superliga-kampene i denne sæson, og derudover er der nærmest altid specielle kampagner på kampe som er særligt interessante for os danskere. Det kunne f.eks. være en landskamp, Champions League eller dansk fodbold. Udvalget af odds-markeder begrænser sig dog ikke kun til de store markeder, for hos Scandic kan du oddse på alt mellem himmel og jord og odds er ofte højere her end mange andre steder.

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers og se hvad der ellers er på tapetet hos Scandic. Vi kan afsløre, at du kan komme godt i gang med en flot 750 kr. velkomstbonus, og med den nye Luk Væddemål-funktion hos Scandic er der tale om en bookmaker som kan måle sig med alle de store du ser reklamere i halvlegen på dit TV.

 

scandicbookmakers-580x330