betfairsortBetfair er en fantastisk bookmaker, hvor du nu både har muligheden for at benytte dig af deres sportsbørs og deres sportsbook. Desværre har Betfair altid taget et gebyr for at lave indbetalinger til hjemmesiden, og selvom det ikke har været mere end 2.5 %, så er det alligevel noget, der i længden kan mærkes.

Nu er der dog rigtig gode nyheder til de danske spillere, der af og til spiller hos bookmakeren Betfair. Betfair har nemlig fjernet alle indbetalingsgebyrer for deres danske kunder, der sætter penge ind i Betfairklienten. Du har dermed flere penge til rådighed, når du laver en indbetaling, og du kan dermed vinde endnu flere penge.

 

Få 1000 kr. freebet hos Betfair her —>

Hvad er forskellen på Sportsbook og Sportsbørs?

Hvis du tidligere har spillet på Betfair inden de lancerede deres nye sportsbook, ved du formentlig allerede hvad forskellen er. Til dem der stadig er i tvivl, kommer forklaringen her. Sportsbørsen fungerer på den måde, at man selv har mulighed for at udbyde og sælge odds. På den måde kan du selv være bookmaker, da det er dig der bestemmer, hvilket odds du gerne vil give til de andre spillere, og hvilket odds du gerne selv vil have. Det fungerer lidt ligesom et aktiemarked, hvor du kan købe til en høj pris og efterfølgende sælge til en lavere pris, så du har fortjeneste på den måde.

Sportsbooken er en ganske normal bookmaker, som du kender det fra alle andre sider. Her har Betfair allerede forudbestemt odds på div. kampe, og her skal du bare finde de kampe, som du synes er interessante, og derefter spiller du på dem. Det er forskellen mellem betfairs sportsbook og sportsbørsen.

 

Få 1000 kr. freebet hos Betfair her

Hos Betfairs Sportsbook har du mulighed for at modtage et freebet på intet mindre end 1000 kr. For at få dette freebet, skal du først og fremmest oprette en konto hos Betfair, derefter indsætter du 1000 kr. til din spillekonto, og spiller dem til min. odds 1.20. Når du har gjort dette, vil du modtage et freebet på 1000 kr. som du kan benytte i sportsbooken. Du skal huske, at når du har placeret dit freebet, så vil det automatisk blive trukket fra din gevinst. Det betyder med andre ord, at hvis du spiller 1000 kr. freebet på odds 2.00, så vil du modtage 1000 kr. i gevinst.