Champions_league_jackpot

Test din Champions League viden – og dit held – og vind 40.000 skattefrie kroner i Champions League Jackpot hos NordicBet onsdag aften.

NordicBet har i de seneste Champions League-runder kørt med denne konkurrence, hvor ingen endnu har ramt jackpotten.

Puljen er nu på svimlende 40.000 kr., og de kan blive dine, hvis du kan gætte udfaldet af de otte Champions League-kampe onsdag d. 4. november.

 

De otte kampe du skal gætte 1X2-resultat på, er:

Barcelona vs Bate Borisov

Olympiakos vs Dinamo Zagreb

Maccabi Tel Aviv vs FC Porto

Bayern München vs Arsenal

Chelsea vs Dinamo Kiev

Gent vs Valencia

Lyon vs Zenit St. Petersburg

Roma vs Bayer Leverkusen

 

Deltag i konkurrencen hos NordicBet >>

 

Ram 8 rigtige og vind 40.000 kr.

Kan du udfylde denne 1X2-tipskupon hos NordicBet og ramme alle 8 kampe rigtigt, kan du altså vinde 40.000 kr., og det er 100% gratis at deltage.

For at kunne udløse de 40.000 kr. med 8 rigtige kampe, skal du dog have en NordicBet konto, hvor du har omsat for mindst 50 kr. på væddemål i løbet af de sidste 30 dage.

Opfylder du ikke kravet for at vinde jackpotten, kan du selvfølgelig stadig deltage. Rammer du alle otte kampe rigtigt, uden at have en aktiv konto, får du 500 kr. ind på kontoen hos NordicBet. Men hvorfor skyde efter 500 kr, når du kunne have vundet 40.000 kr.? Vi anbefaler, at du sørger for at spille 50 kr. på et valgfrit væddemål eller to hos NordicBet, før du spiller, så du ikke går glip af 40.000 kr., hvis du rammer.

Det er fjerde uge i træk, at NordicBet kører med denne konkurrence, og det er altså ikke lykkedes for nogle spillere at ramme samtlige otte kampe rigtigt. Det giver sig selv, at det ikke just er en nem opgave, men kuponen er gratis at udfylde hos NordicBet, og med muligheden for at vinde 40.000 kr. virker det dumt ikke at give det et skud.

Du har indtil kick off kl. 20.45 onsdag aften til at få sat dine 8 kampvalg – derefter er det bare at læne sig tilbage og håbe på at ramme 8 kampe lige på.

Læs mere om konkurrencen herunder hos NordicBet, hvor du kan tilmelde dig og udfylde kuponen med det samme.

 

Deltag i konkurrencen hos NordicBet >>

 

nordicbet-blue-580x330